Rebootot kaphat a Jet Set Radio és a Crazy Taxi

  • Írta: szlav
  • 2022. április 19.
  • Pletyka
Link másolása
A hírek szerint a Sega hamarosan alaposan rálép a gázra. A stúdió új kezdeményezése életet lehel majd több korábbi IP-be, így hamarosan visszatérhet a Jet Set Radio és a Crazy Taxi is.

A Sega nagy költségvetésű rebootokkal élesztheti újra a Crazy Taxi és a Jet Set Radio méltatlanul elhanyagolt sorozatait - jelentette a Bloomberg. A riport szerint ez lehet a stúdió úgynevezett "Super Game" kezdeményezésének az első hulláma, melynek célja, hogy a már meglévő, jól bejáratott IP-k segítségével nagy online közösségeket és állandó bevételforrást teremtsenek.

A rebootok és a melléjük társuló online hálózat egyik legfontosabb mozgatórugója pedig a Microsoft Azure rendszere lehet. A Sega és a Microsoft tavaly novemberben jelentette be a két vállalat nagyszabású partneri kapcsolatát, melynek célja az volt, hogy a Sega innovatív módon adhasson kellő vérfrissítést a korábbi játéksorozatainak. Mivel a japán vállalat is a globális online jelenlétben és a játékokba mélyen ágyazott közösségi funkciókban látja a jövőt, az Azure felhős infrastruktúrája tökéletes alapokat nyújthat a terveiknek.

3.
3.
Gykrizsi
#2: Jet Set nekem kimaradt, de mind ez, mind a Veronica amúgy tényleg csúcs, és olyan stílusos, hogy feledteti a grafika bumfordiságát. Pedig engem aztán a világból ki lehet kergetni, ezzel a low poly kezdeti 3d grafikával. Abból az érából azért sok cím csúnyán öregedett. Én amúgy ezt valami gabonapehelyhez kaptam ajándékba még anno, ezt meg talán valami rally játékot lehetett megszerezni :)
2.
2.
Darksiders84
#1: Dreamcast csúcsai és az akkori Resident Evil Code Veronica ami nem volt máson
1.
1.
Gykrizsi
De imádtam a Crazy Taxit, mai napig előszedem és megyek vele pár kört, ha olyanom van. Szerencsére xboxon visszafelé kompatibilis. Ez a játék olyan, mint a jó bor, nem öregszik, csak nemesebb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...