Így nézett ki a 2012-es Doom 4

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 3.
  • Videó
Link másolása
Időről időre felszínre kerül az internet bugyraiban egy-egy új látnivaló a Call of Duty játékmenetére hajazó Doom 4-ről. A Földön játszódó anyagról most egy rövid, de valós koncepciós előzetest mutatunk.

Már jó párszor belenézhettünk a régen elkaszált Doom 4-be, amely eredetileg a Földön játszódott és a Call of Duty-játékokhoz hasonló mechanikával operált volna. Azonban az id Software úgy döntött, hogy ez rossz irány és a nulláról kezdték újra a fejlesztést, ebből lett végül a már klasszikussá érett 2016-os Doom.

Azonban a törölt Doom 4 van olyan érdekes, hogy néhány képkoca erejéig belenézzünk. Az alábbi frissen kiszivárgott előzetes egy 2012-es koncepciós anyag:

4.
4.
habo
Nekem tetszett amit kiadtak de ezt is elfogadnám,sokkal sötétebb a hangulata,jóféle ;)
3.
3.
Ooorky
#1: Eléggé látszik, hogy a Croteam techdemo-jára épült, amit visszadobtak, hogy nem kell, de azért az ötleteket lenyúlták belőle (pl. pusztakezes kivégzések).

Croteam meg a maradék pénzén összetákolta Doom demojuk és egy félbemaradt army shooter assetjeiből a Serious Sam 3-at (ami olyan is lett).
2.
2.
crytek
Már csak ebből jobban jártam volna ezzel mint ezekkel a botos multi imitált singlenek csufolt fosokkal
1.
1.
Heldengeist
Ez alapján a pár másodperces videó alapján nem is különbözik annyira a 2016-ostól. Valószínűleg itt már eldöntött volt az irányváltás és azt demózták, mit szeretnének az eredeti koncepció helyett.

Jó lenne, ha kiszivárogna egyszer valami alfa/béta is, mint a Doom3-ból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...