Mindent ingyenessé tett a Marvel's Avengers utolsó frissítése

  • Írta: szlav
  • 2023. április 1.
  • Hír
Link másolása
Tegnap este megkapta az utolsó frissítését a Marvel's Avengers. A hányattatott sorsú szuperhősös játék búcsúja azonban nem teljesen keserű, hiszen a fejlesztők előhozakodtak egy végső nemes gesztussal.

A Square Enix és a Crystal Dynamics egy hatalmas, sok-sok évig aktív live service-játékként képzelték el a Marvel's Avengerst, végül azonban egy végigjátszásra, meg legfeljebb pár óra ökörködésre érdemes kalandot kaptak a rettenthetetlen Bosszúállók. Habár a fejlesztőcsapat (melyet azóta a Square eladott az Embracer Groupnak) egészen sok, jelentős frissítést hozott a játékhoz, az sosem vonzott be akkora játékosközösséget, hogy megérje vele vesződni. Ezt előbb-utóbb a Crystal Dynamics is belátta.

Így érkeztünk meg a tegnap estéhez és a Marvel's Avengers utolsó frissítéséhez. Komolyabb tartalmi újdonságokra nem érdemes számítanunk, inkább egy végső nagy, jótékony gesztussal köszönnek el a fejlesztők. Korábban számos kozmetikai extrát, köztük rengeteg karakterkinézetet csakis valós pénzzel, mikrotranzakciók révén szerezhettünk meg. Ezek lényegében majdhogynem mind "ingyenessé" válnak - a játékon belül megszerzett valutával oldhatjuk fel őket a jövőben. Emellett a hősök fejlesztéséhez szükséges erőforrások szerzését is meggyorsították a játék készítői.

Itt olvashatjátok a patch note-okat, illetve a fejlesztők búcsúvideóit. A két videó egyikében maga Ms. Marvel szinkronhangja, Sandra Saad köszöni meg a játékosok eddigi támogatását.

Végszóként persze érdemes kihangsúlyoznunk, hogy a Marvel's Avengers nem tűnik el, a játék minden opciója játszható marad, beleértve a többjátékos missziókat és az endgame tartalmakat is. A fenti búcsú csupán azt jelenti, hogy új tartalmakra, hősőkre, illetve lényegi frissítésekre már nem érdemes számítanunk.

5.
5.
crytek
Marvel’s Avengers – The Definitive Edition from the Humble Store and save 90% €3.89 (choice-al) €3.99 nélküle

https://www.humblebundle.com/store/marvels-avengers-the-definitive-edition

Akinek van kártyapénzze steamen az ott is megveheti mert ott is 90% offot kapott
4.
4.
crytek
Igaz nem 90% ... "csak" 82% off choice előfizetéssel €7.19

https://www.humblebundle.com/store/marvels-avengers-the-definitive-edition
2.
2.
crytek
#1: Gondolom majd megint 90% offal szórja a SE mint korábban is tette. Akit érdekelt be tudta húzni a deluxe-ot 6$-ért ugyanennyi volt a galaxis őrzői deluxe is
1.
1.
hedzsooo
Szoval vegre kiadtak ugy a jatekot ahogyan illett volna, mikrotranzakciok nelkul. Lehet igy mar majd beszerzem en is par ora okorkodesre, majd a teli nagy learazasok alatt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...