Már teljes egészében megnézhető az Overwatch anime-minisorozata

  • Írta: szlav
  • 2023. július 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Csupán három rövidke epizóddal jelentkezett az Overwatch anime-stílusú websorozata, a Genesis, a franchise rajongóinak azonban nem érdemes kihagyniuk ezt a fantasztikus eredettörténetet.

Ha már a Blizzard nem hajlandó tisztességes sztorimódot tenni az Overwatch 2-be, a fejlesztőstúdió híresen tehetséges animációs brigádja gondoskodik róla, hogy kiengesztelődjünk. A hónap elején mi is figyelmeztettünk benneteket arról, hogy elindult a Genesis című websorozat, amely végül három apró, anime-stílusú videón mutatta be az első valódi mesterséges intelligencia születését, az Omnic-krízis kitörését, az Overwatch-csapat létrejöttét, majd a szörnyű háború végkimenetelét. Ha kedvelitek ezt a nagyszerű háttértörténettel rendelkező, de a játékokban igen ritkán kibontott világot, akkor mindenképp nézzétek meg a három epizódot - nem fogjátok megbánni!

Az Overwatch 2 jelenleg ingyenesen játszható PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen. A játék a Blizzard azon első címei közt lesz, amely hamarosan megjelenik a Steam kínálatában is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...