A jelek szerint Switchre is befuthat a Borderlands Collection: Pandora’s Box

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 25.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik teljes lehet a Borderlands-kollekció a Nintendo masináját is, hiszen a német korhatár-besorolásért felelős hivatal idő előtt megszellőztette a hat játékot tartalmazó gyűjtemény Switch-verzióját.

Szeptember 1-én jelent meg PC-re, Xbox- és PlayStation-konzolokra a Borderlands Collection: Pandora’s Box, és már akkor értetlenül álltuk azelőtt, hogy a Nintendo Switch kimaradt a szórásból. Vagyis nem teljesen, hiszen október elején a Borderlands 3: Ultimate Editiont már megkapták a hibrid masina tulajdonosai.

Sokáig nem maradunk kollekció nélkül ezen a platformon sem, hiszen a német korhatár-besorolásért felelős hivatalnál, az USK-nál már átesett a minősítésen a Borderlands Collection: Pandora’s Box Switch-változata.

A csomag az alábbi játékokat tartalmazza: Borderlands, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, Tales from the Borderlands, Borderlands 3 és New Tales from the Borderlands, valamint az összes DLC-t is hozzájuk.

A Nintendo és a 2K egyelőre nem kommentálta a felfedezést, de reméljük, a hivatalos bejelentés sem várat sokáig magára. Technikai akadálya nem lenne a dolognak.

2.
2.
memoryman
Még ez epices osztogatáskor húztam be a pakkot, de még nem volt időm kipörgetni. Valamikor ezekre is sort kell keríteni.
1.
1.
Seraph
Borderlands 1-2 örök kedvencek, mindig újra jó elővenni őket. Presequel meg a 3 sajna gyengébbek, de hátha a 4re majd megint hoznak valami lenyűgözőt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...