Kiderülhetett a Bethesda-féle Indiana Jones-játék végleges címe

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 11.
  • Pletyka
Link másolása
Még mindig sok a kérdőjel a Wolfenstein fejlesztőinek új játéka körül, amiről csak annyit tudni, hogy január 18-án mutatkozik be. Most azonban kiderülhetett a végleges címe, köszönhetően egy X-felhasználó alapos nyomozásának.

A MachineGames fejlesztőinek következő projektje egy új Indiana Jones-játék lesz, ám úgy tűnik, hogy a rajongók most felfedezték az anyag véglegesnek tűnő elnevezését. Kurakasis eddigi tippjei rendre bejöttek, így aztán hihetőnek tűnik, hogy a játék neve Indiana Jones and the Great Circle lesz.

Hogyan jutott erre a következtetésre az úriember? A Lucasfilms a hét elején regisztrált több domaint ezzel a címmel - köztük az indianajonesandthegreatcircle.comot és a indianajonesandthegreatcirclegame.comot is. Azaz simán hihető, hogy a pletyka hamarosan beigazolódik.

Sem a Bethesda, sem a Microsoft nem tett semmilyen hivatalos bejelentést az új Indiana Jones-játék címére vagy megjelenési dátumára vonatkozóan. A hét eleji pletykák szerint már 2024 folyamán a boltokba kerülhet az Xbox-exkluzív anyag, lévén már 2020 óta fejlesztés alatt áll, és már az is bizonyos, hogy az első gameplay előzetest is levetítik róla a közelgő Xbox Developer Direct eseményen január 18-án. Ha minden igaz, egy 10 perces bemutatót láthatunk róla.

3.
3.
Low Noise
Na arra a 10 perces bemutatóra kíváncsi vagyok.
2.
2.
crytek
Indiana Jones Xbox Game Reportedly Being Co-Developed by Halo, Doom, and Hi-Fi Rush Studios
1.
1.
hedzsooo
Starfield utan mar en is felemas erzesekkel varom a soron kovetkezo jatekokat a Bethesda-tol. De lehet PC-n majd kb. 200 moddal ez is tok faxa lesz...

(PC-re is jon ugye, ahogyan a korabbi cikkben ti is megirtatok.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...