Még nincs végleges döntés, hogy milyen játékok lesznek multiplatformok

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 16.
  • Pletyka
Link másolása
Nem véletlen, hogy a Microsoft tegnap egyetlen Xbox-exkluzív játékról sem erősítette meg, hogy más platformokra költözik. Lapértesülések szerint a vállalaton belül sincs végleges elhatározás erre nézve.

Már hetek óta futótűzként terjedő pletykák után még a hivatalos Xbox Podcast legutóbbi adása sem adott nekünk kapaszkodót arra nézve, hogy milyen first party játékok költöznek a rivális konzolokra. Az biztos, hogy Microsoft nem fog teljesen többplatformos modellre átállni, bár első körben négy - még nem ismert - cím kap PlayStation- és Switch-portot. Természetesen az olyan zászlóshajók, mint a Starfield és az Indiana Jones and the Great Circle továbbra is Xbox-exkluzívok maradnak. Legalábbis egyelőre, mert Phil Spencer nem zárta ki ennek ellenkezőjét sem.

A The Verge értesülései szerint a konkrétumok hiánya nem véletlen, hiszen még a Microsoft sem jutott dűlőre a kérdésben. A lap szerint a vállalat már felmérte a Gears of War, a Microsoft Flight Simulator és a következő Doom-játék (a pletykák szerint a Doom Year Zero) többplatformos kiadásának lehetőségét, de még nem született róluk végleges döntés. Azaz még mindig van esély a Nintendo és PlayStation kiadásra.

Első körben és olyan 99 százalékos eséllyel, a Hi-Fi Rush, a Pentiment, a Grounded és a Sea of Thieves fog multiplatformosodni.

3.
3.
Sakee
#2: én volt hogy írtam egy rendesebb hangvételű ( csúnya szavak nélkül persze) kritikát ign-re. tilás volt a folyománya. Amúgy jogos, egy mondatos közleményből húznak le több bőrt is néha.
2.
2.
Animejetix
Hatszor cikkeztek ugyanarról a témáról? Nem unatkoztok? Az exklúzív játékokról meg annyit hogy "éhes disznó makkal álmodik".
Ha meg azt nézzük hogy a PS tábor 2/3 szerint Xboxra nincs semmi, akkor miről van most szó?
Tegnapi podcast igen beszédes volt, nyáron tisztázzák hogy kívánják kiterjeszteni az Xbox flottát a GamePassal. És nem pedig felszámolni kiárusítással! Üti egymást a kettő! Nem gondoltam volna hogy a gamekapocs ennyire szakmaiatlan.... (576 Online óta fórumozok de az egy kezemmel meg tudom számolni hányszor kritizáltam egy weboldalt.)
1.
1.
zoli12i
Jöjjön egy Forza Horizont, a többi meg nem érdekel annyira!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...