Új traileren a Netflix-es Hades

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 5.
  • Videó
Link másolása
Nem, nem egy újabb adaptációról van szó, hanem a Supergiant Games 2018-as sikerjátékának mobilos debütálásáról a streaming szolgáltató szolgáltatásának berkein belül.

Ahogy arról már tavaly is hallani lehetett, a Netflix nem csak a saját fejlesztésű játékaival igyekszik felpezsdíteni a palettáját, hanem olyan kritikailag is elismert címekkel, mint amilyen a Supergiant Games által jegyzett Hades. Az izometrikus roguelike kalandban Zagreus alvilágból való szökésében asszisztálhatunk a fiatal istennek, és a görög mitológia számos ismerős figurája elevenedik meg, hogy segítsen vagy legalábbis valamilyen kihívás révén erősítsen minket a felszínre tartó utunk során.

A iPhone tulajdonosoknak kifejezetten jó hír, hogy a játék március 19-én már elérhetővé válik iOS-re. Nem egyszerűen csak egy kis képernyős verzióról van szó, ugyanis teljes érintőképernyős vezérlést kapunk majd, amit egyébként testre is szabhatunk. A menüket is az érintésvezérlést figyelembe véve újratervezték, de stabil 60 fps-t, felhő alapú mentést és achievementeket is ígér a Netflix. És ami a legjobb: offline is játszható lesz a játék.

A előregisztráció már elérhető, így ha valaki nem szeretne lemaradni, az ezúton jelezheti azt a Netflix felé. A Hades 2018-ban jelent meg PC-re, Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

1.
1.
cyberstaker
Ez tök fasza, csak most már a hades 2 ről is lehetne valami hír. Mondjuk egy megjelenési dátum.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...