Hírarchívum - 2024. február

Hi-Fi Rush lehet az első Xbox játék PlayStation-ön

Egy, a tervezettnél korábban kikerült videó alapján úgy tűnik, hogy az előzetes pletykáknak megfelelően a Hi-Fi Rush lesz az első, korábban Xbox exkluzív cím a Sony konzolján, ráadásul már márciusban érkezhet.

Csúszik a Prison Architect 2

Bő egy hónappal eltolták a megjelenést. Bár a játék elvileg már kész van, a fejlesztők biztosra mennek és minden bugot ki akarnak javítani még mielőtt elérhetővé tennék a játékot.

Érkezik a Star Wars: Battlefront Classic Collection

A népszerű széria 20. évfordulóját különleges kiadással ünneplik a fejlesztők. Március 14-től elérhető lesz a klasszikus Battlefront játékok on- és offline verziója konzolokra és PC-re.

A Sony átvenné a Disney fizikai média üzletágát

Hiába egyre nagyobb trend a digitalizáció, továbbra is igény van a fizikai média megosztókra. Az elmúlt napokban pedig több médium is arról írt, hogy a Disney kiszervezné ezt a szegmenst a Sonynak.

Két Xbox játék is érkezik Switch-re

A hírekről a Nintendo Direct rántotta le a leplet. A Pentiment már februárban, a Grounded pedig majd áprilisban válik elérhetővé a Nintendo konzol tulajdonosok számára.

Június végén érkezik a Shadow of Erdtree

Megérkezett a várva várt előzetes az Elden Ring kiegészítőhöz, a látványos képsorok mellett pedig a megjelenési dátum is kiderült. Ha nem jön semmi közbe június 21-től pöröghet majd a Shadow of Erdtree.

Phil Spencer szerint nem engedik el a lemezes játékokat sem

Miután felreppentek az Xbox-exkluzivitásról szóló pletykák szinte egyből jöttek azok is, melyek szerint az Xbox teljesen digitális megoldásokra áll át. Phil Spencer most ezeket cáfolta.

Gareth Edwards rendezheti a legújabb Jurassic World-filmet

Egy riportból kiderül, hogy a Universal stúdió jelenleg Gareth Edwards-cal tárgyal, a legújabb Jurassic World-film kapcsán. Edwards-nak nem ez lenne az első nagyobb franchise munkája, a Star Wars-univerzumban is alkotott már.

Megjelenési dátumot kapott a Killer Klowns from Outer Space

Az 1988-as horrorklasszikus adaptációját még 2022-ben jelentették be, azóta alig-alig érkezett róla valami hír, most viszont megjelenési dátumot kapott, sőt az alfaverziót is megmutatták a fejlesztők.

Pár óra múlva végre leleplezik az Elden Ring régóta várt DLC-jét

Bizony, hamarosan megtörténik az, amire Tarnishedek millió vártak, és délután 4-kor végre mozgás közben is megcsodálhatjuk a FromSoftwares legendás alkotásának új kiegészítőjét.