Hírarchívum - 2024. február

Kevesebb, mint 1 millió játékos játszik a Skull and Bones-al

És ebben ráadásul elvileg az ingyenes verzió játékosai is benne vannak. Ha igazak a pletykák, akkor az Ubisoft első kvadrupla-A-s játéka nagy bukás elé néz.

Játékon belüli ajándékkal kérnek elnézést a Last Epoch fejlesztői

A játék indulása nem problémamentes, a szerverek összeomlottak a nagy érdeklődés miatt. A stúdió ajándékkal próbálja vigasztalni a nem túl boldog közösséget.

Rontott a helyzeten a Suicide Squad: Kill the Justice League legújabb frissítése

A játék népszerűsége és megítélése eddig sem volt valami fényes, a legújabb patch azonban alaposan hazavágta az Öngyilkos Osztag köré épülő játékot, rengeteg játékos panaszkodik, hogy be sem tudnak lépni a játékba.

Túl a 15 millió eladáson a Palworld

A Steamen értékesített példányokon felül 10 millió játékos számol az Xbox-os tábor, így Pocketpair szerint egy 25 milliós közösség alakult ki nagyjából egy hónap alatt.

Friss részletek a Marvel's Spider-Man 2 frissítéséről

A játék első komoly frissítése március 7-én érkezik, benne az New Game+ móddal, azonban számos extrát is tartogat majd ez az update, igaz, főleg vizuális oldalról.

Launch traileren a Pacific Drive

Az autós túlélő játék a mai napon jelent meg, ennek apropóján pedig elérhetővé vált a Pacific Drive legújabb trailere. Jó kocsikázást kívánunk mindenkinek!

Már előrendelhető a Contra: Operation Galuga

A klasszikus sorozat feltámasztására kicsivel kevesebb, mint egy hónapot kell csak várnunk, viszont addig sem maradunk majd akció nélkül, mivel a játék demója már elérhető.

Megvan az Epic jövő heti ingyenes játéka

Mától a Super Meat Boy Forevert húzhatjuk be egy héten keresztül ingyen, ezt követően viszont egy egyedi és pörgős címet kapunk a Aerial_Knight's Never Yield képében.

A FromSoftware nem zárkózik el az Elden Ring folytatásától

Akár egy második részről, akár egy második kiegészítőről van szó, a fejlesztők nem vetik el egyik lehetőséget sem, bár jelenleg egyik sincs tervben a FromSoftware háza táján.

Itt a Helldivers 2 új frissítése

A rengeteg javításon felül végre bekerült egy olyan funkció, amelyre a játékosok már a kapacitásbeli problémák kezdete óta vágynak: az inaktív játékosokat kiteszi a játék a főmenübe.