Hírarchívum - 2024. február

Távozott a Battlefield sorozatot fejlesztő stúdió vezetője

Marcus Lehto otthagyta az EA-t és a Battlefield játékokért felelős Ridgeline Games-t. A döntésről sem ő, sem a cég nem nyilatkozott. Ráadásul nem ő az első, aki a közelmúltban otthagyta a stúdiót.

Új operatiönnel indul a Rainbow Six: Siege 9. éve

Az Operation Deadly Omen márciusban érkezik új operátorral és több játékmenet változtatással. A hír azután érkezett, hogy a Ubisoft megerősítette: nem terveznek új Rainbow Six: Siege játékot.

Végre érkezett egy Skyrim mod, amivel felvehetjük az NPC-k sebességét

Az egyik legbosszantóbb és leggyakoribb hibára kínál megoldást az a rendkívül egyszerű mod, aminek a segítségével a karakter ugyanazzal a sebességgel halad, mint az NPC-k.

“A Rainbow Six: Siege örökké fog tartani”

A játék idén már a kilencedik évét tölti, azonban a Ubisoft egyértelműen elmondta, továbbra is csak folyamatos frissítésekkel terveznek, újabb résszel nem.

A Discord letiltotta a Helldivers 2 közösségi menedzserét

Túl sok üzenetet küldött, túl gyorsan. Majd minden igyekezete ellenére sem kapta vissza a fiókot, egészen addig, amíg az Arrowhead vezérigazgatója közbe nem lépett.

Végre fűnyírón is játszható lesz a Doom, de csak egy ideig

Hiánypótló funkcióval bővülnek a Husqvarna robot fűnyírói, játszható lesz rajtuk az eredeti Doom, mert miért ne? Az ingyenes frissítés áprilisban elérhető lesz minden Nera széria tulajdonos számára.

2026-ban érkezik a Harry Potter sorozat

A Warner Bros. vezetője megerősítette, hogy dolgoznak a projekten és már a történetek szerzőjével, J.K. Rowlinggal is tárgyaltak. Várhatóan 2026-ban érkezik majd a sorozat HBO Max-ra.

Már a nyáron érkezhet a digitális Xbox Series X

Lemez olvasó nélkül, fehér színben ráadásul a jelenlegi Series X-nél alacsonyabb áron érkezhet, akár már júniusban az új Xbox, legalábbis egyesek ezt állítják.

A Suicide Squad: Kill the Justice League elmaradt a Warner Bros. elvárásaitól

A játék elég nehézkesen indult, egyértelmű, hogy többre számítottak a fejlesztők és ezt most a Warner Bros. legutóbbi pénzügyi jelentésével kapcsolatban szóvá is tették.

Age of Empires mobiljáték érkezik

A Call of Duty Mobile és a Pokémon Unite fejlesztői viszik a projektet és most azt is elárulták, hogy miként tervezik “szélesebb közönség” számára is élvezhetővé tenni a stratégiai játékot, telefonon.