Hírarchívum - 2024. február

Leállt a mandalóri FPS fejlesztése, közel 670 embert küld el az EA

Többek között a Respawntól, de bezárták a Ridgeline Games stúdiót is, akik egy egyjátékos Battlefieldeken dolgoztak. A Respawn mandalóri játékát is elkaszálták.

Lauch traileren a Final Fantasy VII Rebirth

Egy kicsi akció, egy kis betekintés a történetbe, a pedig tét minden eddiginél magasabb a ma megjelenő játék új előzetesében, ami egyszerre lesz ismerős, mégis új élményeket kínáló kaland.

Itt vannak a PlayStation Plus Essential márciusi címei

Ahogy az lenni szokott a Sony közzétette a jövő havi játékok listáját, melyeket a PlayStation Plus Essential előfizetéssel fogunk tudni elérni. Harcművészet, horrorisztikus bújócskázás, lövöldözés és a versenypálya vár ránk márciusban.

Traileren az I Saw The TV Glow

Újabb különleges alkotással jelentkezik az A24 filmstúdió, ezúttal Jane Schoenbrun rendezésével egy kisvárosba látogatunk el, ahol a valóság látszata kezd megtörni hála egy késő esti TV-műsornak.

A Stellaris előfizetést indít, hogy az összes DLC-hez hozzáférjünk

Ha netalántán arra az elhatározásra jutnánk, hogy a Stellaris összes kiegészítője létfontosságú a számunkra akkor azért bizony mélyen bele kell nyúlnunk a zsebünkbe, vagy havi 9,99 euróért elő is fizethetünk a tartalmakra.

Állítólag meghackelték az Epic Games-t

Állítólag hackertámadás áldozata lett az Epic Games és több száz gigabájtnyi adatot, köztük forráskódokat is megszereztek a hackerek, amiért természetesen busás összeget kérnének. Már, ha az Epic szerint is igaz lenne a sztori.

Megérkezett a The Watchers első hivatalos előzetese

A Warner Bros. stúdió berkein belül készülő horrorfilm igazán különlegesnek néz ki és nem csak azért mert a Shyamalan család keze is benne van a projektben.

Új stúdiót alapított David Vonderhaar

A NetEase támogatásával új stúdiót alapított a híres ex-Call of Duty fejlesztő, David Vonderhaar Los Angelesben. Jelenleg még munkatársakat keresnek egy tripla-A projekthez, mely nagy hangsúlyt helyez majd a co-opra.

Ezt kínálja a Gray Zone Warfare korai hozzáférése

Idén kerül Early Access-be a Madfinger Games valósághű és intenzív taktikai lövöldéje, amelyben egy 42 négyzetkilométeres dzsungelt járhatunk be osztagunkkal. A fejlesztők most részletezték, mi vár ránk a korai verzióban.

A Sony már teszteli a PSVR2 PC-s támogatását

Minden jel szerint a Sony hamarosan PC-kompatibilisé teszi a virtuális valóság szemüvegét, hiszen a hivatalos PlayStation Blogon árulta el a gyártó, hogy jelenleg már tesztelik a funkcionalitást. Még ebben az évben élesedhet a dolog.