Hírarchívum - 2024. február

Ingyenes battle royale-lal vértezik fel a következő Battlefieldet?

A legújabb szóbeszédek szerint már készül egy free-to-play Battlefield is, amit battle royale-ra hegyeznek ki, hasonlóan a Call of Duty: Warzone-hoz. A riválisának stratégiáját fogja követni az EA azaz a fő rész mellett kapunk egy ingyenes mókát is.

Az Assassin’s Creed: Codename Hexe lehet a sorozat legsötétebb darabja

A Hexe kódnéven futó játékot még az Assassin’s Creed: Red mellett jelentették be 2022-ben. A friss információk szerint a Ubisoft sötétebb tónusokkal vértezi fel a boszorkányperek korszakában játszódó új fejezetet.

Egyre biztosabb, hogy 2025 márciusában érkezik a Switch utódja

Miután az elismert Nikkei megszellőztette, hogy a Nintendo a jövő év márciusára csúsztatja a nextgen konzolja premierjét, egy másik szivárogtató, Midori szerint is helyesek a lap értesülései. Ideje barátkozni a gondolattal.

Ed már elérhető a Street Fighter 6-ban

Végre megjelent a Street Fighter 6 harmadik DLC-karaktere, Ed, aki a Year 1 Character Pass tulajdonosai számára máris birtokba vehető. Kemény stílusa van az úriembernek, pusztító ütésekkel rak rendet a csatatereken.

Az új Twisted Metalt is elkaszálta a Sony

A mai napon bejelentette elbocsájtási hullám több futó projektet is érint, többek között a Firesprite fejlesztésében készülő live-service címet is, ami így már nem készül el.

Áprilisban jön a TMNT Arcade: Wrath of the Mutants

Az 2012-es Nickelodeon sorozat alapján készült 2017-es játéktermi alkotás áprilisban az előző és jelen generációs gépekre és PC-re is megjelenik, mindenhol 4 fős co-op élményt kínálva.

Megvan az EA Sports F1 24 megjelenés dátuma

Még technikailag a tavasszal megjelenik az egyik legfontosabb autóverseny játékfeldolgozásának legújabb darabja, természetesen az előrendelőknek kicsivel kevesebbet kell majd várniuk.

Érkezhet a Sifu a PlayStation Plusba

Ráadásul a legalacsonyabb Essential csomagban a márciusi ingyenes játékok egyikeként. Hivatalosan majd csak holnap, február 28-án jelentik be az érkező címeket.

A harcról szól a Rise of the Ronin új trailere

A Team Ninja játéka kevesebb mint egy hónap múlva jelenik majd meg, most pedig egy új előzetest kapott. Az előzőben a játék világát ismerhettük meg, most pedig a harc részleteibe nyerünk betekintést.

A Black Flaghez térnek vissza a Skull and Bones-ban csalódott játékosok

A több mint tíz éves Assassin's Creed játék, aminek alapján eredetileg elindult a Ubisoft live-service játékának fejlesztése, most reneszánszát éli, és bár adatokkal csak a Steam szolgál, nem kizárt, hogy más platformokon is hasonló a helyzet.