Hírarchívum - 2024. február

PC támogatást kaphat a PS VR2

A Sony már teszteli a hardvert, hogy a PlayStation 5 mellett a PC-n elérhető VR-játékokkal is működjön, a tervek szerint még az idén élesbe állhat a funkció.

Az idén érkezik a Disney Epic Mickey: Rebrushed

A Disney ikonikus karakterének kalandjait felújított formában élvezhetjük majd minden platformon, a jelek szerint még az idén, de pontosabbat egyelőre nem tudni.

Gameplay trailert kapott a Flintlock: The Siege of Dawn

A multiplatform akció RPG egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de a tervek szerint már a nyáron játszhatunk vele, most pedig a játékmenetbe kaptunk egy kis betekintést.

Bekerült a Game Passbe a Dead Island 2

Mindig örömteli meglepetés, amikor egy előfizetéses szolgáltatásba váratlanul bekerül egy játék, főleg, ha az egy relatíve friss cím, és duplán, ha még kimondottan jó szórakozás is.

Májusban jön a World of Goo 2

Nem kapkodták el a folytatást, azonban meglepő módon összesen két platformra érkezik majd az élő trutyikkal operáló puzzle játék, az Xbox és a PlayStation egyelőre kimarad a mókából.

Ne állva várjuk ki a Blooborne remake-t

Hidetaka Miyazaki nagyon örül, hogy ennyi évvel a megjelenése után is ilyen nagy rajongótábora van a PlayStation 4-exkluzív játékuknak, amit egyébként a FromSoftware csapata is nagyon szeret, a remake-ről viszont nincs hír.

Friss traileren a Rise of the Ronin

A jövő hónapban megjelenő PlayStation 5-exkluzív játék készítői ezúttal a Bakumatsu-periódus Japánjának világába engednek betekintést, különös hangsúllyal a világban való közlekedésbe és a felfedezésbe.

Itt a Borderlands-film első trailere

A napokban kapott képek mellé végre befutott a Cate Blanchett és Kevin Hart főszereplésével készülő adaptáció, amelyben számos ismerős arcra és fegyverre ismerhetünk majd rá.

Megvan a hivatalos lista a multiplatform Xbox-játékokról

Túl nagy meglepetést nem okoz a négyes, hisz az eddigi utalások alapján is számítani lehetett rájuk, viszont nem minden cím érkezik minden platformra, és lesz, amire még várni kell egy kicsit.

HWSW: Varázsütésre duplájára nőtt az iPhone 15 akku-élettartama

Egyik napról a másikra duplájára nőtt az iPhone 15 sorozat akkumulátorának életciklusa az Apple terméktámogatási oldala szerint, méghozzá anélkül, hogy a gyártó érdemi változtatást hajtott volna végre a szoftveren vagy a hardveren.