Hírarchívum - 2024. február

Palworld témájú Xbox-konzol készült

A Microsofttól megszokott, hogy egy-egy nagyobb játékhoz vagy esetleg filmhez külön Xbox-konzolt készítenek. Ezeket általában nyereményjáték formájában van lehetőségünk megszerezni és ez most is így van.

6000 Call of Duty-játékost tiltottak ki 4 nap alatt

Az Activision RICOCHET csapata 6000 Call of Duty-játékost tiltott ki február 16. és február 20. között csalásért vagy hackelésért. A játékosok szerint ez sem elég.

Rise of the Ronin – megérkezett a második fejlesztői videó

Újabb videó érkezett a PlayStation 5-exkluzív szamurájjátékról, most azonban nem a közlekedésre, hanem a harcrendszerre helyezték a hangsúlyt. Nézzük is meg!

A Nightingale fejlesztői mostantól az offline módra koncentrálnak

A játék pár napja jelent meg Steamen koraihozzáférésben, eddig vegyes visszajelzéseket kapott, melynek egyik fő oka az volt, hogy kötelező az internetkapcsolat ahhoz, hogy játszani tudjunk. A fejlesztők most ezen szeretnének változtatni.

Új játékmódok és tartalmak érkeznek nemsokára a Prince of Persia: The Lost Crownba

Ráadásul ingyenes frissítések formájában, legalábbis a játék rendezője, Mounir Radi ezt mondta az X-en megosztott videójában.

Crossplay érkezik a Mortal Kombat 1-hez

A jövő héttől a konzol és a PC játékosok már egymás ellen is kiállhatnak, illetve elérhetővé válik John Cena karaktere is. A Switch tulajok azonban kimaradnak a mókából.

Emeltek a Helldivers 2 játékosszámán

A játék bár népszerű, a megjelenés óta szerver problémákkal küzd. A fejlesztők a hétvége előtt megemelték a játékosszámot, azonban valószínüleg ez sem lesz elég.

Hivatalos mod támogatást kap a Baldur’s Gate III

Ráadásul nem csak PC-n, de konzolokon is támogatni szeretnék a rajongói tartalmakat. Az egyetlen rossz hír, hogy még pár hónapot biztosan kell várnunk az élesítésre.

Apple: nem rizsbe kell rakni az elázott telefonokat

Régi urbánus legenda – és biztos sokaknak működött is már, hogy az elázott telefonokat, elektronikus kütyüket rizsbe tesszük kiszáradni. Az Apple szerint ez felesleges és még bajt is okozhat.

Jim Ryan: “Hálás vagyok, amiért nem egy unalmas iparban dolgoztam”

A hírt már egy ideje tudtuk, a következő hónapban viszont hivatalosan is véget ér Jim Ryan pályafutása a Sonynál. Ennek apropóján mesélt a karrierje emlékezetes pontjairól és a kedvenc PlayStation játékait is elárulta.