Iron Man

A 2008 májusán mozikba kerülő Iron Man c. képregény alapján készülő film játékverziója.
1331123400

GDC 2012: Nem csinál több Marvel-játékot a Sega

Sóhajtás, hajlongás az istenek előtt, erre vártunk: a Sega számos csapnivaló adaptáció után nem csinál több Marvel-játékot. A Marvel jelenleg több fejlesztővel és kiadóval is együttműködik a jövőbeli feldolgozások miatt, azonban a japán cég ezekből teljesen kimarad majd.
1316502000

Új partnert keres a Marvel a Bosszúállókhoz

A tegnap kiszivárgott Avengers-videó után a GameSpot kifaggatta a Marvel illetékeseit a projekt kapcsán, akik közölték a lappal, hogy a kiadó jelenleg is partnert keres a jövőre mozikba kerülő Bosszúállók film hivatalos játékváltozatának elkészítéséhez. Ki legyen az szerintetek?
1316422800

Ilyen lett volna a Bosszúállók játékváltozata

A THQ ausztráliai stúdiója dolgozott a jövőre mozikba kerülő Avengers-film hivatalos játékváltozatán, ám a kiadó sok más projekt mellett ezt a címet is elkaszálta, ahogy a fejlesztők is lehúzták a rolót. A törölt játékról most egy háromperces gameplay videót láthattok, mindenképpen érdemes megnézni!
1312014887

The Avengers - itt vannak az első képkockák

Miután a Captain America filmadaptáció még nem került itthon mozikba, valószínűleg tudunk újat mutatni a mostani rövid videóval: bár az anyag lelövi az új feldolgozás végét, utána végre láthatjuk a The Avengers film első képkockáit. Tudjátok, Captain America, Iron Man, Thor, Hulk és a többiek egy helyen.
1270306020

Bezárja a Sega a San Franscisco-i stúdióját

Bezárja a Sega a több, mint tíz éves múlttal rendelkező San Franscisco-i stúdióját. A korábban Secret Level néven futó csapathoz fűződnek az Iron Man-játékok is.
1251745140

A Disney felvásárolta a Marvelt

A Walt Disney Company ma reggel közel 4 milliárd dollárért felvásárolta a Marvel Comics képregénykiadó vállalatot - Mickey egér és Pókember azért nem harcolnak majd együtt.
1233770700

Bejelentették az Iron Man folytatását

A Sega bejelentette, hogy már dolgozik a meglepően jól sikerült Iron Man mozi második részének játékadaptációján, amely várhatóan a jövő év során kerül boltokba.
1211148000

Iron Man

A Vasember története nyomán még nem készült komolyabb filmadaptáció, így Jon Favreau rendező kemény fába vágta a fejszéjét, mikor elvállalta a képregény megfilmesítését. Ő ügyesen abszolválta a feladatot, a történet jól sikerült, a viccek is viccesek, a látvány magáért beszél és persze a Black Sabbath azonos című klasszikusát sem felejtette el. Elég a rizsából, nem a film, hanem a játék értékelését olvassátok éppen.
1210077420

Vasember akcióba lendül

Négy új videó érkezett a napokban megjelent Iron Man játékból. A videókon a féktelen akció, rombolás és repkedés csodálható meg, igazi Vasember életérzés.
1210008660

A héten megjelenő játékok

Játékok szempontjából ismét egy gyengébb hétnek nézünk elébe, említésre méltó alkotásnak csak a PC-s Iron Man és az egyelőre Wii-exkluzív Boom Blox tűnik.