Alice: Madness Returns PC, PS3, X360

Alice varázslatos története American McGee sajátos, beteges stílusában elmesélve - már megint.
1307952000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 miatt egy hetet kiestünk a heti játékmegjelenések rovattal - aki nem tudná, megjelent a Duke Nukem, már tesztünk is van róla -, de most újult erővel tértünk vissza: a héten jön az új Alice, a Dungeon Siege harmadik része és játékverziót kap a következő Transformers-film is.
1307354448

Alice: Madness Returns - terítéken a minijátékok

Amercan McGee újabb, beteges víziójában természetesen a platformrészek és a harc kapják a főszerepet a változatos, rémálomszerű környezetben, ám a játékmenetet némileg színesítő minijátékok is a csomag részét képezik. Indul a pontvadászat és a gyűjtögetés - hasonlóan perverz kivitelezésben.
1307215429

Előrukkolt a Steam riválisával az Electronic Arts

A Steam babérjaira törne az Electronic Arts. A PC-s játékok digitális terjesztésével foglalkozó szolgáltatások között a Valve rendszere gyakorlatilag egyeduralkodó, sokaknak tört már bele a bicskája a Steam elleni esetlen próbálkozásokban. Az EA-nek azonban van egy nagyon fontos fegyvere.
1307091618

Alice: Madness Returns - képek és launch trailer

Minden kétséget kizáróan a Spicy Horse-nak sikerült megragadnia a tíz évvel ezelőtti első rész hangulatát, az akkori kislányból már fiatal nő cseperedett, persze Alice elmeállapota azóta se javult egy jottányit sem. A rémálomszerű hangulat a tetőfokán, élénk színekkel, gazdag játékmenettel karöltve.
1306576800

Két percen át harcol Alice

Az utóbbi pár évben henteltünk már Dante-val, Kratosszal és hasonló nagydarab, izomkolosszus vadállatokkal, akik után kicsit furcsa látványt ad, ahogy egy törékeny kislány kaszabolja az elmebeteg grafikával megvert kreatúrákat. De ezért szeretjük American McGee Alice-játékait, vagy nem?
1305465600

Sztorielőzetesen az Alice: Madness Returns

American McGee mindent belead, hogy megmutassa: elmebeteg vízióival továbbra is képes meghódítani az AAA-kategóriás játékok piacát. Az új Alice előzetese ugyan a játékból nem mutat semmit, de fantasztikusan összeállított, megdöbbentő anyag. Megtekintése kötelező.
1303405200

Alice - McGee utolsó dobozos játéka lehet

A legendás játéktervező, American McGee beszélt stúdiójának jövőbeli terveiről, melyek között érdekes módon nem nagyon szerepelnek AAA-kategóriás dobozos játékok. Sőt, McGee elképzelhetőnek tartja, hogy nem is fognak több teljesárú, dobozos anyagot készíteni a belátható jövőben.
1303135229

Alice 2 - tartalmazza majd az első részt is

Júniusban tíz év után visszatér American McGee legsikeresebb játéka, az Alice, egy újabb beteg csodaországbeli kalanddal. A fejlesztők a minap megerősítették, hogy a Madness Returns dobozában találhatunk egy kódot, mellyel konzolokra letölthető az első, 2001-es Alice is. Éljen!
1302426000

Új képeken az Alice: Madness Returns

Az Electronic Arts a hét folyamán Londonban mutogatta az új Alice-játékot, ennek apropóján adott ki öt darab új képet róla. A látvány magáért beszél, az American McGee-féle őrült, eszelős hangulat garantált, s remélhetőleg néhány gyengébb próbálkozás után a mester is újra ütős játékot tesz le az asztalra.
1299333621

GDC 2011: Alice 2 gameplay felvételek

Eljött az idő, amikor a Spicy Horse tényleges játékmeneti pillanatokat mutatott be az Alice: Madness Returnsből, s ehhez csak San Franciscóig kellett volna elrepülnünk. Szerencsére nem maradunk le semmiről, a fiatal lány feltárja az igazságot rejtélyes múltjával kapcsolatban.