Motorstorm: Apocalypse

PlayStation 3

Autóverseny
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Sony
Készül a PlayStation-exkluzív sorozat harmadik része, már levédették a hivatalos weboldal címét is.
Értékelés: 8.5

Leálltak a MotorStorm: Apocalypse szerverei

A népszerű PS3-as sorozat utolsó része alól kihúzták a dugót, így mától már nem játszhatunk online a MotorStorm: Apocalypse-szel. A játék atyja, Paul "Rushy" Rustchynsky szerint a döntés elkerülhetetlen volt.

Új stúdiót alapítottak a Driveclub fejlesztői

Számos korábbi Motorstorm- és Driveclub-fejlesztőt felvonultató stúdiót nyitottak Liverpoolban. A Wushu Studios azonban nem versenyjátékot készít majd, hanem egy sci-fi témájú alkotást az Unreal Engine 4-gyel.

Bréking: bezárt a Driveclub fejlesztője

Derült égből villámcsapásként ért minket a hír, miszerint a Driveclub és a Motorstorm fejlesztője lehúzza a rolót. A Sony szerint a bezárásra az európai stúdiók átszervezése miatt volt szükség.

Második helyen nyitott itthon a Shift 2

Egyedül a Crysis folytatásával nem tudott megbirkózni itthon a Shift 2. Az eredmény azért így is szép, ráadásul a korábbi tapasztalatok szerint az új Need for Speedek úgyis mindig tartósan az élbolyban tudnak maradni. Igen, a World of Warcraft előfizetői kártya még mindig csak a hatodik.

Újra letarolta a hazai mezőnyt az Assassin's Creed

Az Assassin's Creed: Brotherhood múlt héten megjelent PC-s verziója óriásit húzott a Ubisoft sikerjátékának hazai eladásain - bizony, valahol még mindig megőrülnek a számítógépes játékokért. A francia kiadó ráadásul triplán örülhet, elvégre a sorozat másik két része is ott figyel a legjobbak között.

Az élen nyitott itthon a Dragon Age II

Bejött a Dragon Age folytatása a magyar játékosoknak, legalábbis ami az üzleti sikert illeti. A Dragon Age II rögtön az első helyen nyitott a hazai toplistán, és PC-n és Xbox 360-on is ez a játék szerepelt a legjobban. PS3-on csak a második lett, a Killzone harmadik részén nem tudott kifogni.

Európában is csúszhat a Motorstorm: Apocalypse

Könnyen lehet, hogy a pénteki földrengés nemcsak a japán, hanem az európai Motorstorm: Apocalypse premiert is érinti majd. A Sony még nem döntötte el, hogy menetrend szerint kiadja-e a héten a játékot, vagy együttérzésből csúsztassa el a megjelenést - az illetékesek későbbre ígértek információkat.

A játékipart is megrengette a japán földrengés

A pénteki Japánban történt földrengés és szökőár a játékipart is menetrend-változtatásokra, illetve jótékonysági akciókra sarkallta: a szigetországban több online játékszolgáltatás leállt, bizonyos megjelenések csúszni fognak, és a játékbemutató rendezvényeket is később fogják megtartani.

Motorstorm: Apocalypse - biztosan lesz demó

A Sony megerősítette, hogy hamarosan kipróbálható verzióval gazdagodhatnak a Motorstorm rajongók a sorozat harmadik részéből, miközben új fejlesztői napló is felütötte a fejét tegnap, melyben a jól csengő Weckreation módról hullik le a lepel. Nem érdemes kihagyni!

Motorstorm: Apocalypse - videón a Festival mód

A Sony újabb fejlesztői naplóval kápráztat el minket a poszt-apokaliptikus vizeken evező Motorstorm folytatásából. A játékmód igazi sajátossága, hogy a játékosok több lépcsős kihívással küzdenek meg egymással, miközben a városi környezet összeomlik körülöttük. Várósnak ígérkezik.

Márciusban jön a Motorstorm Apocalypse

Egy hónappal ráverhetnek az európaiak a nyugaton élőkre, a Motorstorm új része ugyanis már márciusban megjelenik az öreg kontinensen, jelentette be a minap a Sony. A PS3-exkluzív versenyjáték szakít a természetes környezettel, s az új részben egy kaliforniai nagy városban randalírozhatunk majd.

Húsz exkluzív címmel készül a Sony 2011-re

Brutális játékfelhozatalra számíthatnak idén a PlayStation 3-as játékosok, a Sony gyakorlatilag az összes komolyabb címét előhalászta 2011-re. A hivatalos PlayStation Blogon a minap listába szedték a várható megjelenéseket, tessék mazsolázni közöttük! Reszkess Microsoft!

Tavasszal érkezik a Motorstorm 3

Az Evolution Software rendbe tett minden, a Motorstorm: Apocalypse-ról érdemleges információt, így már tudhatjuk azt, hogy a fák rügyezésével egy időben vehetjük kezeink közé a poszt-apokaliptikus, PS3-exkluzív játékot, sőt azt a megjelenés után sem hagyják lezárva - DLC-k várhatóak.

Játékmódokat is készíthetünk az új Motorstormban

A LittleBigPlanet inspirálta az Evolution munkatársait, mikor megálmodták a Motorstorm Apocalypse új játékmódkészítő lehetőségét. Te állítod össze a szabályokat, azután pedig oszd meg a munkádat az interneten, mert lehet, hogy később hivatalos játékmód lesz belőle!

GC 2010: MotorStorm 3: Apocalypse előzetes

Mivel lehet felvirágoztatni a poszt-apokaliptikus off-road autóverseny legújabb részét? A Sony Kölnben tudta a választ a kérdésünkre: városi helyszínekkel és a szélsőséges időjárás kiszámíthatatlan tombolásával. A trailer egy csapásra felkeltette érdeklődésünket.

GC 2010: Sony konferencia a nulladik napon

A Sony bejelentette, hogy augusztus 17-én, a Kölnben megrendezendő GamesCom nulladik napján tartja majd sajtókonferenciáját, néhány izgalmas címmel.

E3 2010: Az első Motorstorm: Apocalypse videó

És lőn, befutott a Sony világégés utáni száguldásokra összpontosító Motorstorm: Apocalypse legelső mozgóképe. Romokba áll a világ, csak a verseny a régi.

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!

Motorstorm: Apocalypse bejelentés, képáradat

A Sony úgy néz ki nagyon sok bejelentést tartalékol az E3-ra, mert egy újabb nagy címét leplezte le hivatalosan még a keddi konferenciát megelőzően.

San Franciscóba megy a Motorstorm 3?

A most kiszivárgott képek szerint San Franciscóban játszódik majd a Motorstorm harmadik része - igaz, a nagyváros nem éppen olyan állapotban van, mint azt anno megálmodták.