Forza Motorsport 4 X360

A Forza Motorsport is Kinect-támogatást kap, a lehetőségeink tovább bővülnek az új kütyünek köszönhetően. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.
1330959649

Jön a Forza Motorsport 5, hivatalos a Horizon is

A Microsoft megerősítette, hogy a Forza Horizon hétvégén kiszivárgott trailere valódi, tényleg nyílt világú autós címet készít a Playground. 2013-ban érkezik a Forza Motorsport 5 is, azonban két különböző játékról van szó, ezt fontos leszögezni. Mintegy ráadásul, a Forza 4 is új DLC-vel bővül, jönnek a Porschék!
1330686000

Forza Motorsport 4 - jön a Pirelli Car Pack

Örömhír: a generáció legjobb autós játékának fejlesztése nem áll le! Hamarosan érkezik a Pirelli Car Pack, ami a nevével ellentétben nem különböző gumikat fog hozni, és még csak gumisműhelyt sem kell menedzselnünk. Kapunk viszont néhány legendás autót.
1328550514

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, kezdenek felpörögni az események, a héten is lesz játékmegjelenés dögivel, bizonyára mindenki talál majd a fogára való játékot. Kapunk egy ütős szerepjátékot, aminek a sztoriját R.A. Salvatore írta, visszatér Jackie Estacado, és felidézhetjük a klasszikus Jak and Daxter-játékokat is.
1328176820

Forza 4 - jön az American Le Mans Series Pack

A Turn 10 bejelentette, hogy jövő héten új DLC-t kap a Forza Motorsport 4, mely American Le Mans Series Pack névre hallgat. Kapunk egy sor új verdát, de a címmel ellentétben nem csupán amerikai benzinfalókat. A csomag kiadása egybeesik a Community Monthly Rivals Mode új eseményeivel.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1323706440

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!
1322650800

Forza Motorsport 4 - új DLC decemberben

Megjelent, és kifejezetten szerettük a Forza Motorsport 4-et, ami nem véletlen, hiszen a jelenlegi generáció leginkább összeszedett, minden apróságra odafigyelő autós anyagáról van szó, igazi autórajongóknak. Az igazi autórajongók pedig értékelni fogják az új DLC-t.
1321121901

Amerikában is a Battlefield 3 vitte el az októbert

Befutottak az NPD Group októberi statisztikái, a tízes toplista szerint a Battlefield 3 volt az amerikai játékosok kedvence a hónapban, ráadásul szokatlanul jók voltak a PC-s eladások is, köszönhetően a sorozat gyökereinek. A legkeresettebb konzol még mindig az Xbox 360 a tengerentúlon.
1318604400

Megjelent a Forza 4, Dan Greenawalt beszél

A mai napot a suli vagy a munkaidő vége után valószínűleg mindenki a kanapába tespedve fogja tölteni, miközben Ferrarikkal alázza a jónépet. Amit meg is értünk, hiszen a Forza Motorsport 4 fantasztikusan sikerült, így talán érdekes lehet hallani, mit mond a mögötte álló ember.
1318402800

Forza Motorsport 4 launch partyk Pesten és Budán

Hivatalosan péntektől vásárolható meg kicsiny hazánkban a Forza Motorsport 4, ennek örömére a Microsoft két helyen is launch partyt szervez, versenyekkel, ajándékokkal, s éjfél után megkezdődő értékesítéssel. Ha egy kicsit is érdekel az év autós játéka, ott a helyed!