Shadows of the Damned PlayStation, Xbox

Shinji Mikami és a Suda 51 új, pszichológiai thriller játéka. Hősünk Garcia a szerelmét menti meg a pokol kreatúráitól, kellemesen adagolt hidegleléssel és akcióval. A zenéért a Silent Hill komponistája felel.
1308418200

Vicces fejlesztői naplón a Shadows of the Damned

Lássuk be az egyszerű tényt: a fejlesztői naplók a legtöbbször unalmasak. Kivéve akkor, ha Lucy Lawlesshez hasonló csajok szerepelnek benne, de az egy másik játék. A Shadows of the Damnedben nincsenek szexi csajok, ezt próbálják ellensúlyozni a fejlesztők némi humorral.
1308225608

Shadows of the Damned - szárnyasok ellen

A kicsit bugyuta nevű Grasshopper Manufacture által fejlesztett horror-TPS lassan megérik a kiadásra, Shinji Mikami új agymenése legalább vagány címnek néz ki, még akkor is, ha innen-onnan összeollózott ötletekkel teli. Hála az égnek, gyomorforgató jelenetekben nem lesz hiány.
1305541835

Shadows of the Damned - az első hét perc

Szeretnél belekukkantani Mikami mester legújabb túlélő horrorjának első fejezetébe? Nem félsz a spoilerektől, vagy csak biztosra akarsz menni? Ha magadra ismersz a kérdések alapján, akkor feltétlenül csekkold le a Shadows of the Damned első hét percét, mely már itt is felejthetetlen élményeket tartogat.
1304146846

Shadows of the Damned - az első fejlesztői napló

A két japán játékipari legenda, a No More Heroes atyja, Goichi Suda és a klasszikus Resident Evil megálmodója, Shinji Mikami összeült némi csevegésre közös horrorjátékuk, a Shadows of the Damned fényezése ürügyén. Tényleg jól megfér egymás mellett a hideglelés és a vérgőzös akció.
1303459200

Késik a Shadows of the Damned

Durva hónap lesz a június, az egyszer biztos, hiszen nem csak olyan nagyágyúk jelennek meg, mint a Duke Nukem Forever, hanem olyan érdekes címek is, mint a Shadows of the Damned. Aminek a megjelenését ugyan most tolták el, de szerencsére még mindig júniusban maradt.
1299052800

GDC 2011: Shadows of the Damned júniusban

A Grasshopper Manufacture a Twitter-csatornáján jelentette be, hogy júniusban jelenik meg Suda 51 és Shinji Mikami legújabb közös projektje, a Shadows of the Damned. A játékot várhatóan a GDC-n is bemutatják majd, így minden bizonnyal több információit is megtudhatunk a projektről.
1294750800

GDC 2011: Bemutatják a Battlefield 3-at

Az Electronic Arts megerősítette, hogy a Game Developers Conference falai között fogják bemutatni először a Battlefield harmadik részét. A játék létezéséről már évek óta tudunk, ígéretet is hallottunk bőven, azonban még nem láttunk belőle semmit, és a konkrét információkat sem erőltették a készítők.
1288522146

Halloweeni trailert kapott a Shadow of the Damned

A Grasshopper munkatársai is töklámpásokat faragtak a hétvégére, majd ugyanazon lendülettel összedobtak egy új előzetest a Shadow of the Damnedről. A játék főhőse, Garcia hivatásos démonvadászként tevékenykedik, adott volt tehát a lehetőség, hogy az ünnep alkalmából is begyűjtsön néhány trófeát.
1284571684

TGS 2010: Shadows of the Damned bejelentés

Előre démonvadászok, az EA új pszichológiai akciójátékát egyenesen a Resident Evil 4 és a Vanquish megálmodója, Shinji Mikami hozza el nekünk, kiderültek hát a várva-várt project részletei. Egy rakat, a szakmában elismert személyiség dolgozik azon, hogy megreformálja a stílust.
1282556118

TGS 2010: Új bejelentéseket ígér az EA

A Gamescom végeztével még tartogat meglepetéseket az Electronic Arts az idei évben. A Tokyo Games Show-n a kiadóóriás nagy csinnadrattával készül lerántani a leplet még új, bejelentetlen fejlesztéseiről.