Planetside 2

PC, PlayStation 4

Akció, MMORPG, MMO, Ûrstratégia, Ûrszimulátor
Kiadó: Sony Online Entertainment, Fejlesztő: Sony Computer Entertainment
A Sony régóta várt űr-MMO-jának folytatása a Planetside 2, teljesen naprakész technikai háttérrel.
Értékelés: Nincs még értékelve

Hatalmas csatahajókkal erősít a PlanetSide 2

A PlanetSide 2 mindig is a hatalmas, kontinenseken átívelő csatáiról volt ismert, a következő frissítés azonban új szintre emeli a játék grandiózumát. Óriási csatahajók, koordinált invázió, masszív védőpajzsok - erről szól az Escalation update.

Készül a Planetside 3

A Daybreak Games hivatalosan is bejelentette: készülőben van a Planetside 3, ami méreteiben messze kenterbe veri majd a Planetside 2 ütközeteit is. A csapat a Planetside Arenát használja ugródeszkaként.

Jókora leépítés a H1Z1 fejlesztőcsapatánál

Több mint 70 munkatárstól vett búcsút a Daybreak Games. A lélekszámban jócskán megcsappant stúdiót az EverQuest, a Planetside 2, újabban pedig a H1Z1 kapcsán ismerhettük meg.

Planetside 2 - építs bázist!

Tartalmas kiegészítést kapott az ingyenesen játszható Planetside 2. A játékosok mostantól megépíthetik saját bázisukat. Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy az új Ant nevű járművel a térképeken elszórt Cortium nyersanyagot begyűjtitek.

Lemondott a Daybreak elnöke

John Smedley, a Daybreak Game Company (korábban Sony Online Entertainment) társalapítója és vezérigazgatója távozott a cégtől. Nem tudni még, hogy a lemondásnak köze lehet-e a Lizard Squad-féle hackertámadáshoz.

Hackertámadás érte a Daybreak Studios játékait

A Lizard Squad újra hallatott magáról, ezúttal a Daybreak Studios játékai, a H1Z1, a Planetside 2 és az Everquest a szenvedő alanyok. A DDoS-támadás John Smedley és a hackerek közti ellentétekre vezethető vissza.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lement az E3, ideje visszasüllyedni a jelen megjelenései közé! A héten több érdekesebb cím is megjelenik a boltokban, élükön természetesen a várva-várt Batman: Arkham Knighttal.

Hónap végén jelenik meg a PlanetSide 2

A Sony tájékoztatása szerint hosszas halasztások után június végén végre megérkezik a PC-re már egy ideje elérhető PlanetSide 2 PlayStation 4-es változata. A konzolos port egy új térképet is tartalmazni fog.

Leépítések a H1Z1 és a PlanetSide 2 fejlesztőinél

Miután a Sony eladta a Sony Online Entertainment csapatát, a stúdió Daybreak Game Company néven folytatta pályafutását. Azonban az új tulajdonos átszervezi a stúdiót, néhány fejlesztőnek felmondott.

Eladta a Sony a Sony Online Entertainmentet

Hoppá-hoppá, erősen indul ez a február: a Sony eladta a Sony Online Entertainmentet egy befektetési cégnek, így az a továbbiakban tőle függetlenül és Daybreak Game Company néven működik majd.

Guinness-rekordot döntött a PlanetSide 2

Ezen a hétvégén a PlanetSide 2 közössége világrekordot döntött: az eddigi legtöbb játékos vett részt a csatában egyszerre, szám szerint 1158-an harcoltak az FPS-ben, amely mindenképpen elismerésre méltó.

PlanetSide 2 - Január 20-án rajtol a béta

Kisebb csúszás után, de hamarosan elrajtol a PlanetSide 2 PlayStation 4-es bétája, a Sony Online Entertainment ugyanis hivatalosan is megerősítette, hogy január 20-án veszi kezdetét az online csatározás.

PlanetSide 2 - januárban indul a PS4-es béta

Noha a Sony Online Entertainment 2014 végére ígérte a free-to-play MMOFPS bétatesztjét PlayStation 4-en, a fejlesztők legfrissebb Twitter-bejegyzése szerint erre csak január közepén kerülhet sor. Sebaj, kivárjuk.

PlanetSide 2 - Jelentkezz a PS4-es bétára!

A Sony Online Entertainment végre elindította a bétajelentkezést a PlanetSide 2 PlayStation 4-es változatához, így ha nem szeretnél lemaradni a sci-fi akcióról, akkor irány a játék hivatalos oldala.

Még idén elindul a Planetside 2 bétája PS4-en

Régen hallottunk már a Planetside 2 PlayStation 4-es portjáról, ám szerencsére az online shooter kreatív direktora megtörte a csendet és jó híreket hozott. A jelenlegi generációs verzió még idén bétafázisba lép.

E3 2014: Az első videócsokor

Míg mi az igazak álmát aludtuk, addig szépen lezajlott az Electronic Entertainment Expo első napja. A külföldi magazinok jóvoltából számos gameplay felvétellel és trailerrel gazdagodtunk - mindet megkapjátok ömlesztve.

Masszív átalakítások a Sony Online háza táján

Vad átalakításba kezdett a Sony Online Entertainment: többek között kiderült, hogy hamarosan négy MMO-ja áll le a cégnek, és az összes SOE-játékhoz hozzáférést biztosító All Access előfizetés is átalakul.

Összevonná az előfizetéseit a Sony Online

Közös előfizetési díjat vetne ki az MMO-ira a Sony Online Entertainment, vagyis az egyes címekre nem külön-külön kellene befizetni, hanem egyetlen játék havidíjáért mindegyikkel játszhatnánk.

PS4-re költöznek a Sony Online MMO-i

Újabb két címmel gazdagodik a PlayStation 4, a Sony Online Entertainment bejelentette, hogy a PlanetSide 2 és a DC Universe Online is elérhetővé válik az újgenerációs konzolon. Marad a free-to-play modell is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.