Angry Birds Space IPHONE, MAC, PC

Kedvenc Dühös Madaraink az űr meghódításán fáradoznak.
1336647606

Az Angry Birds elérte az egymilliárd letöltést

A finn Rovio a minap beszámolt legfrissebb pénzügyi eredményeiről, melyben az áll, hogy a Dühös Madarak átlépték az egymilliárd letöltést - ennyien vették meg a játék valamelyik részét. A cég abszolút sikeresnek mondható, bevétele eléri a 106,3 millió dollárt.
1333450807

Angry Birds animációs sorozat készül

A Rovio hivatalosan is megerősítette, hogy minden lehetséges platformon útjára bocsájtja a Dühös Madarak főszereplésével készülő rajzfilmsorozatot. A széria 52 rövid epizódot tartalmaz majd és hetente fog jelentkezni - egy évig tuti élvezhetjük a "kiterjedt" univerzum meséit.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1332950389

Rovio-kézen a Shattered Horizon fejlesztői

Felvásárolta az Angry Birdsről ismert Rovio a Shattered Horizon nevű FPS alkotóit. Az űrben játszódó lövöldét a benchmark programjairól ismert Futuremark játékos részlege hegesztette, a szintén finn vállalat a reményei szerint újra az elsődleges célterületére tud fókuszálni mostantól.
1332772396

Angry Birds Space - három nap alatt tízmillió

Alig jelent meg az Angry Birds Space, a legnagyobb alkalmazásboltokban máris átvette a vezetést a dühös madarak legújabb, űrbéli kalandja. Közben ellentmondásos hírek láttak napvilágot arról, hogy a program megjelenhet-e Windows Phone 7-re - most éppen úgy néz ki, igen.
1332399652

Angry Birds Space - itt a launch trailer

Ma jelenik meg PC-re, Macre és mobileszközökre a Rovio Dühös Madarainak űrbéli kalandja. Ennek örömére új előzetessel kedveskedett nekünk a finn brigád. Az eddig megszokott játékmeneten csavarnak egyet a zérógravitáció és az új madarak segítségével.
1332162000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten főleg az asztali konzolok tulajdonosai örülhetnek, PlayStation 3-on és Xbox 360-on egy rakás érdekes cím teszi majd tiszteletét a következő napokban, miközben a többi platformon nem nagyon érkezik fajsúlyos anyag egy-két el nem hanyagolható kivételt leszámítva.
1331823600

A Forma 1-et is beveszi az Angry Birds

Az Angry Birds-széria nem először tűnik fel a Forma 1-ben, most első alkalommal fog előfordulni, hogy a Rovio az egyik versenyzővel együttműködve népszerűsítse a játéksorozatát. Az egyik dühös madár Kovalainen bukósisakján fog feszíteni, a megállapodás értelmében pedig egy új játék is érkezik.
1331283656

Bemutatták az Angry Birds Space-t

A Rovio bejelentette, hogy a soron következő Dühös Madarak űrben játszódó ámokfutása 60 új pályát vonultat fel, mindezt a súlytalanság állapotában - ami alaposan csavar egyet az eddig ismert fizikán. Lesz dobozos kiadás is, videónk és képeink is vannak a legújabb felvonásból.
1330252528

Új projekten dolgoznak az Angry Birds alkotói

Bár az Angry Birds-széria gyártása nem áll le, a Rovio végre egy teljesen új projekt fejlesztésébe is belevágott, ráadásul azt tervezi, hogy a jövőben újabb stúdiókat vásárol fel magának. Nem rossz teljesítmény ez egy olyan cégtől, ami néhány éve még a csőd szélén állt.