Sleeping Dogs: Triad Wars

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Akció, TPS
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: United Front Games
A triádok háborúznak a Sleeping Dogs folytatásában.
Értékelés: Nincs még értékelve

Készül a Sleeping Dogs filmváltozata?

Hiába hever parkolópályán a Sleeping Dogs, úgy fest, ha új játék nem is, filmváltozat készülhet majd hozzá a jövőben. Ráadásul a Rogue One: A Star Wars Story színésze kapta a főszerepet benne.

Bemutatkozik a Sleeping Dogs: Triad Wars

Megérkezett a Sleeping Dogs: Triad Wars beígért demonstrációja, melyben a készítők mesélnek egy kicsit az eredeti játékból készült, ingyen játszható spin-offról, sőt mostantól a cím zárt bétatesztjére is jelentkezhettek.

Hétfőn leleplezik a Sleeping Dogs folytatását

A hivatalos honlap tanúsága szerint a United Front Games hétfőn leplezi le a következő játékát, a Triad Warst. Bár nem kimondottan folytatásról, inkább egy online összecsapásokra fókuszáló mellékágról van szó.

Free-to-play játék a Sleeping Dogs alkotóitól

Free-to-play játékon dolgozik a United Front Games, amit a Nexon America ad majd ki. Az új fejlesztés 2015-ben érkezhet, és a készítők szerint "biztos", hogy slágercím lesz belőle.

Sleeping Dogs: Triad Wars - az első kép

A United Front Games már javában kalapálja a Sleeping Dogs folytatását, amelyről most befutott az első, rossz minőségű kép a készítők hivatalos Twitter-csatornájáról. Kigyúrt, tetovált főhősünk lesz a Triad Warsban.