Wolfenstein: The Old Blood

PC, PlayStation 4, Xbox One

FPS, Világháborús
Kiadó: Bethesda, Fejlesztő: _No Company
A tavaly sikert sikerre halmozó Wolfenstein: The New Order egy önállóan is kipróbálható, előzményeket elmesélő kalanddal bővült. Íme, a Wolfenstein: The Old Blood.
Értékelés: 7.5

Frissítve: Next-genesednek a Bethesda shooterei

Az észak-amerikai régióban megjelenő szoftverek korhatár-besorolásaiért felelős ESRB adatbázisában tűnt fel az a két csomag, amelyek Xbox Series X-re és S-re hozhatják a Dishonored-, a Prey-, illetve a Wolfenstein-szériát.

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.

Társasjátékot kap a Wolfenstein

A lengyel Archon Studio Kickstartert indított azért, hogy megvalósítsák a Wolfenstein-társasjátékötletüket. Egy ilyen népszerű franchise-nál valószínűleg nem csoda, hogy pikk-pakk a többszörösét összeszedték a kitűzött célnak.

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.

E3 2017: Két új címmel készül a Bethesda?

A Bethesda már kiküldte az E3-as meghívókat a sajtó képviselőinek - ezeken olyan artwork látható, ami azt sugallja, hogy a kiadó két új játékot is bejelent a rendezvény során. Talán az új Wolfensteint és a The Evil Within folytatását?

Már megint a Wolfenstein-folytatást teaselik

Újabb tartalmas évet tudhat maga mögött a Bethesda, és nagyon úgy néz ki, a jövőben sem venne vissza a tempóból a kiadó-fejlesztőcég. Most a B.J. Blazkowiczot alakító színész szellőztette meg, hogy jön az új Wolfenstein.

E3 2016: Tényleg folytatódik a Wolfenstein?

Nem jöttek be az Eurogamer tippjei, így végül a The Evil Within és a Wolfenstein folytatása sem volt ott a Bethesda sajtókonferenciáján. Vagy mégis? A találgatások szerint a fejlesztőcsapat titokban célozgatott az új Wolfra...

Már készül az új Wolfenstein-játék?

Idő előtt lelepleződött a Wolfenstein: The New Order folytatása: az egyik szinkronszínész kottyantotta el, hogy már dolgoznak az új epizódon. Természetesen ez nem hivatalos bejelentés.
  • Írta: barackostej
  • 11 komment

Brit toplista: még mindig vezet a Project CARS

Még mindig a Project CARS vezeti a brit toplistát, a Slightly Mad Studios autóversenyét még a Wolfenstein: The Old Blood dobozos változata sem tudta megszorongatni. Ezzel újabb rekordot hozott a cím.

Vicces easter eggek az új Wolfensteinben

Ha emlékeztek, a Wolfenstein: The New Orderben több jópofa easter egget is elrejtettek a fejlesztők, és úgy tűnik, a The Old Blood készítésekor sem hagytak fel ezzel a jó szokásukkal. Mutatunk rá három példát.

Utolsó trailert kapott a Wolfenstein: The Old Blood

A mai naptól végre megvásárolható a Wolfenstein: The New Order önállóan is futtatható kiegészítője, a The Old Blood. A premier alkalmából befutott a játék utolsó kedvcsinálója is, ami a sztorira és az újdonságokra koncentrál.

Fejlesztői naplón a Wolfenstein: The Old Blood

Ma jelenik meg az önállóan futtatható Wolfenstein: The Old Blood, amiben újra a negyvenes években irthatjuk az okkult németeket. A MachineGames illetékesei most bemutatják nekünk az új fegyvereket és eszközöket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a május, mi pedig szállítjuk a hónap első játékmegjelenési listáját. A következő hetekben aligha érheti panasz a felhozatalt, már most is több nagyobb cím kerül a boltokba.

Egy órán át mozog a Wolfenstein: The Old Blood

A bejelentés óta már rengeteg játékmenet-videó érkezett a tavalyi Wolfenstein külön is futtatható kiegészítőjéből. Ezúttal egy több mint ötvenperces videó látott napvilágot, vessétek rá magatokat!
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

Befutott a Wolfenstein: The Old Blood gépigénye

A jövő héten érkezik a Wolfenstein önállóan futtatható kiegészítője, a The Old Blood, így nem árt tisztázni, hogy milyen gép kell alá. A MachineGames jóvoltából befutottak a minimális és ajánlott rendszerkövetelmények.

Még több részlet a Wolfenstein: The Old Bloodról

A legutóbbi Wolfenstein önállóan futtatható előzménye lesz a Wolfenstein: The Old Blood, és a MachineGames most még több érdekességet árult el a májusban érkező FPS-ről. A hangulat a B-filmeket idézi majd.

Wolfenstein: The Old Blood - lesznek náci zombik

Nagyon úgy néz ki, hogy a jövő hónap elejétől kapható Wolfenstein: The New Order kiegészítőben, a Wolfenstein: The Old Bloodban visszatérnek a legutoljára a Return to Castle Wolfensteinben felbukkant náci zombik is.

Dátumot kapott a dobozos Wolfenstein-kiegészítő

Napra pontos kilövési dátumot kapott a Wolfenstein: The New Order önállóan is futtatható küldetéslemezének, a The Old Bloodnak a dobozos változata, ami nem sokkal a digitális verziók után mutatkozik be.

Ötven percig mozog a Wolfenstein: The Old Blood

A MachineGames tényleg nem kertel sokat: röviddel a Wolfenstein: The Old Blood bejelentése után már záporoznak a gameplay felvételek a standalone kiegészítőről. Ezúttal közel ötven percig mozog a shooter.

Húsz percig mozog a Wolfenstein: The Old Blood

Húszperces játékmenet videó érkezett a Wolfenstein különálló kiegészítőjéből, a The Old Bloodból. A fejlesztők a PAX East alkalmával streameltek a játékból, így kommentár is van a videó alatt.