Project CARS 2

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Bandai Namco, Fejlesztő: Slightly Mad Studios
Folytatást kapott a Project CARS, az új rész 2017 egyik legjobb versenyjátéka.
Értékelés: 8.5

Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

Az Xbox Live Gold előfizetőinek sem lesz okuk panaszra áprilisban, ugyanis egy kiváló versenyjátékot, egy legendás szerepjátékot és néhány indie-gyöngyszemet vághatnak zsebre az előfizetésükkel.

Felvásárolta a Codemasters a Project CARS alkotóit

Már-már azt hittük, hogy a hálaadás miatt nem igazán lesznek hírek ma, de a Codemasters kellemesen meglepett bennünket: a versenyjátékokra szakosodott kiadó-fejlesztőcég bejelentette, hogy felvásárolta a Slightly Mad Studiost.

Mad Box - újratervezte a Slightly Mad Studios

A Project CARS-sorozatot is készítő Slightly Mad Studios az év elején jelentette be, hogy saját konzolt készít. A masina első látványtervei eléggé megosztották a rajongókat, így a csapat most előállt egy új változattal.

Saját konzolt készít a Project CARS stúdiója

Csak úgy szállingóznak a hírek a Slightly Mad Studios irányából, a mai azonban egészen meghökkentő. A Project CARS fejlesztőiként ismert csapat egy saját, minden eddiginél erősebb konzolon dolgozik.

Az NFS: Shift nyomdokaiba lép a Project CARS 3

Habár a maga kategóriájában remek volt, a Project CARS 2 mégsem sikerült tökéletesre. A Slightly Mad Studios fejlesztői már el is tervezték, hogy milyen irányba vihetnék tovább a szériát: az inspirációt a Need for Speed: Shift adja majd.

Megérkezett a Project CARS 2 demója

Két hónappal a teljes verzió megjelenése után kigördült a Project CARS 2 kipróbálható változata PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A demó tisztességes tartalommal operál: három szuperverda és egy pálya kapott helyet benne.

Project CARS 2 - trailer az elismerésekről

Múlt hónapban debütált a Slightly Mad Studios csúcsszimulátora, és ahogyan az várható volt, egyből be is zsebelte az elismeréseket. Még úgy is az egyik legjobb autóverseny lett idén, hogy rendesen felduzzadt a mezőny.

Brit toplista: a Project CARS 2 sem bírt a Destinyvel

Immár zsinórban harmadik hete vezeti a brit eladási toplistát a Destiny 2. Rögtön mögé zárkózott fel a pár napja megjelent Project CARS 2, a bronzérmet pedig a szintén nem túl régi NBA 2K18 zsebelte be.

Megérkezett a Project CARS 2 launch trailere

Holnap érkezik a Slightly Mad Studios új játéka, a Project CARS 2, amely az őszi versenyjátékdömping első résztvevője. A korai verzióval eltöltött órák alapján bátran kijelenthetjük, hogy a műfaj egyik legjobbjával van dolgunk.

Így fogadták külföldön a Project CARS 2-t

Pár nap múlva befut a Project CARS második része, így nem maradhatnak el a pontszámok sem, amelyeket a külföldi sajtó akasztott a programra. Eddig úgy tűnik, hogy a játék túlszárnyalja majd az elődjét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

GC 2017: Az új Super Mario a kiállítás legjobbja

Kihirdették a Gamescom szokásos díjátadójának győzteseit, összesen huszonhárom kategóriában versenyezhettek egymással a kiadók-fejlesztők, illetve a játékaik. A kiállítás legjobbja a Super Mario Odyssey lett.

GC 2017: Befutott a Project CARS 2 előzetese is

Rengeteg új helyszínt, izgalmas versenyeket és közel 200 kipróbálható benzinzabálót, köztük számos gyönyörű Lamborghinit ígér a Project CARS szeptemberben megjelenő folytatása.

Project CARS 2 - a Ferrari is kigördül a garázsból

A Slightly Mad Studios és a Bandai Namco Entertainment tegnap megerősítette, hogy a Ferrari is csatlakozik a Project CARS második felvonásának autókínálatához. Egyelőre tíz tűzpiros járgány lesz majd kipróbálható.

Íme, a Project CARS 2 pályafelhozatala

Az autólista bemutatása után következzenek a Project CARS 2 pályái: az autóversenyben 62 különböző helyszínre látogathatunk el, amelyek összesen több mint 130 versenypályát biztosítanak a számunkra.

180 autót tartalmaz a Project CARS 2

Tényleg nem viccelt a Slightly Mad Studios, amikor azt mondta, hogy az egyik legátfogóbb versenyjátékot készíti el. Harmincöt gyártó 180 szörnyetegét vezethetjük a Project CARS 2-ben - itt a komplett lista, szemezgessetek!

E3 2017: Így néz ki most a Project CARS 2

A Bandai Namco jóvoltából az egész expó alatt kipróbálható volt a Project CARS 2 jelenlegi verziója. A GTPlanet illetékesei egy sor gameplay felvételt készítettek a szeptemberben érkező autós címről.

E3 2017: Szeptemberben jön a Project CARS 2

Lassan ráfordulunk az idei E3-ra, már az expó előtt sűrűsödnek a trailerek és bejelentések. A Bandai Namco és a Slightly Mad Studios is elérkezettnek látta az időt, hogy lerántsa a leplet a Project CARS 2 megjelenési dátumáról.

Project CARS 2 - a McLaren 720S volánja mögött

A márciusban bemutatott McLaren 720S is feltűnik majd a Project CARS 2-ben, ennek az álomautónak szól a játék legújabb előzetese is. Dinamikusan változó időjárás és lenyűgöző látvány vár ránk.

Project CARS 2 - beleshetünk a ralikrosszba

A Project CARS február elején hivatalosan is bemutatott második felvonásában végre ralikrossz-versenyeket is kipróbálhatunk. A GameSpot jóvoltából most megleshetjük, pontosan hogyan is fest majd egy ilyen küzdelem.