World of Warcraft: Battle for Azeroth MAC, PC

A World of Warcraft 2018-as kiegészítője két új kontinenssel és számos szövetséges fajjal.
1551110427

Túlfizetett az EA és az Activision CEO-ja?

Egy nonprofit szervezet, az As You Sow összegyűjtötte azoknak a cégvezetőknek a listáját, akiknek cégük alkalmazottaihoz képest kiemelkedően magas a fizetésük. A játékvilágból az Activision Blizzard és az Electronic Arts vezére is felkerült a listára.
1550080859

Legalább 800 embert bocsát el az Activision

Az Activision Blizzard is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a számok mellett megerősítették a korábbi szóbeszédet, miszerint közel 800 munkatárstól válnak meg.
1550066422

Idén nem lesz nagyobb Blizzard-megjelenés

Az Activision Blizzard is megtartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a kiadó CFO-ja, Dennis Durkin megerősítette, hogy idén gyengébb teljesítményre számítanak a Blizzardtól, a stúdiónak ugyanis nem lesz nagyobb megjelenése.
1549789200

Komoly leépítésekre készül az Activision-Blizzard

Szörnyen döcögős évet tudhat maga mögött az Activision-Blizzard, hiszen több húzócímük is a vártnál jóval gyengébben teljesített. Ennek nyomán pedig hamarosan akár több száz munkavállalójuk is állás nélkül maradhat.
1548169200

World of Warcraft - így alakulnak idén a versenyek

A Legion expanzióban bemutatott Mythic+ rendszernek köszönhetően idén is két szálon futnak majd a World of Warcraft esport-bajnokságai. A Blizzard megosztotta a terveit az Aréna- és a Dungeon-versenyekkel kapcsolatosan is.
1547204442

Mike Morhaime végleg otthagyja a Blizzardot

Mike Morhaime, a Blizzard egyik alapítója még októberben jelentette be, hogy lemond a cég vezetéséről, a háttérben maradva viszont stratégiai tanácsaival továbbra is segítieni fogja a csapat munkáját. Azonban most már ennek is vége.
1544297400

World of Warcraft - jövő héten landol a 8.1-es patch

Jövő szerdán élesedik a World of Warcraft: Battle for Azeroth első nagy frissítése, a Tides of Vengeance. Lássuk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk már az első néhány héten!
1542909600

Pokémon GO-szerű Warcraft-játék készül?

Több érdekes belsős információról rántotta le a leplet a Kotaku a Blizzard játékaival kapcsolatban. Korábban is hallottunk már pletykákat afelől, hogy az irvine-i stúdió több mobilos projekten is dolgozik: az egyik egy warcraftos AR-cím lehet.
1541251800

World of Warcraft - a Battle for Azeroth jövőjéről

Új zónák, raidek, dungeonök, szövetséges fajok és még sok más vár ránk az elkövetkezendő hónapokban. A Battle for Azerothot érő kritikák után a Blizzard nem habozott - előhúzták a nagyágyúkat.
1537452000

World of Warcraft - jön a Tides of Vengeance

Egy hónappal a Battle for Azeroth megjelenése után a Blizzard máris belengette a World of Warcraft 8.1-es frissítését. Rendhagyó raidek, új Warfrontok és szigetexpedíciók, na meg egy rakás kozmetikai újdonság vár majd a kalandorokra.