E3 2009: Microsoft konferencia LIVE BLOG!

  • Írta: InGen
  • 2009. június 1.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft konferenciájával hivatalosan is megnyílt az idei E3. Az előadásról élőben tudósítunk, hogy egyetlen bejelentésről se maradhassatok le!
Úgy néz ki itt a vége. Nos, egyelőre nem jutok szóhoz, ezt még emésztgetni kell. Ezek után nem tudom mivel jöhet elő a Sony, de nagyon úgy néz ki Xbox világuralom lesz itt rövid időn belül.

21:12 -
Peter Molyneux a színpadon, a Microsoft tulajdonában lévő Lionhead elnöke. Már pár hónapja játszanak az új kamerával, hogy megnézzék mit lehet belőle kihozni. Egy nő beszélget egy gyerekkel a játékban a tévén keresztül (a kamera hangot is érzékel). A gyerek a játékban úgy reagál, mintha élő lenne, egészen döbbenetes. Azt hiszem a jövő tényleg elkezdődött, ez egyszerűen hihetetlen. A nő a valós világban rajzolt valamit egy papírra, és a tévé felé nyújtotta a srácnak. A kamera lemásolta és bescannelte a rajzot, amit a kissrác átvett bent a játékban!


20:59 - STEVEN SPIELBERG A SZÍNPADON. Azt hiszem ezek után nem meglepő. Elmondja, hogy szerinte csak úgy lehet tovább lépni, ha olyanokat is bevonunk a játékba, akiket a kontroller látványa alapból megijeszt. Így logikus volt egy olyan irányítót behozni, mint a mozgásérzékelős kamera, ahol tulajdonképpen te vagy a kontroller. Éppen egy lány demóz egy játékot, ahol labdákat üt vissza, de kiválóan irányíthatjuk vele a Dashboardot is, most pedig egy festegetős programot mutatnak, ami elég nagy funnak tűnik. Éppen vödörszámra önti fel a festéket egy fehér felületre és egy pálmafát alkot egy vidám környezetben.


20:54 - a kislány élőben beszélgetett a barátnőjével, aki mutatta neki (feltehetően valami online ruhaboltból) a rucikat, és a kamera ráigazította a csajra. Fel tudja próbálni a ruhákat digitálisan. Ez egyszerűen hihetetlen.

20:53 -
Jön a Motion Controller bejelentés. Világbüntetés van kéremszépen. Ahogy azt szintén sejtettük, itt a teljes mozgásérzékelős kamera. Daks már szívrohamot kapott, én is éppen meghalni készülök, ezt látni kell, ez valami eszméletlen. A Microsoft körbebünteti a világegyetemet és az univerzumot. Az egész project neve NATAL, érdemes megjegyezni!


Bescannelhetjük saját cuccainkat a kamerával és azzal játszhatunk! A srác bescannelte a gördeszkáját és azzal tolta az anyagot.

20:49 - Don Mattrick Xbox alelnök a színpadon. KOJIMA!!!!!!!!!!! KOJIMA A SZÍNPADON METAL GEAR SOLID AZ XBOXON !!!!!!!!!!! BEJELENTETTE!!!!!!!!!!!!!!!
NEM JUTOK SZÓHOZ. BEMUTATÓ JÖN ÚRISTEN ÚRISTEN ÚRISTEN. A főszereplő RAIDEN, ezúttal nem Solid Snake. CSAK SIKONGATNI TUDOK! A cím: METAL GEAR SOLID: RISING


20:48 - TWITTER kapcsolat! Rögtön a Live-ról írhatunk Twitterre, illetve követhetjük a feedeket. Be lehet állítani, hogy automatán updatelje a Twittert az éppen Xboxon játszott cuccal.


20:45 - FACEBOOK kapcsolat! Beépítik a világ legnépszerűbb közösségi portálját az Xbox Live-ba! Megtalálhatjuk Live-os barátainkat a Facebookon, ugyanúgy írhatunk státusz frissítéseket, nézhetünk képeket, és gyakorlatilag mindent, amit egyébként is tudnánk. Rögtön a Live-ról készíthetünk és tehetünk közzé screenshotokat.

20:40 -
A Last.Fm érkezik az Xbox Live-ra! Minden gold előfizetőnek ingyen, és az egész világon, minden szolgáltatással együtt. A NetFlix-et is fejlesztik, új kategóriák jönnek be.


Hoppá, élő TV adások is lesznek! Szövetséget kötöttek a SkyTV-vel! Úgy nézhetsz tévét a konzolon keresztül, hogy semmilyen más hardverre nincs szükségesd hozzá. EGP is jön (tv újság, mindenféle programozható infóval).Mostantól nem kell letölteni a filmeket és sorozatokat, ráadásul végre 1080P-ben is nézhetjük őket. Az elérhető országokat is kibővítik. Új funkció: közös TV- és filmnézés -mindenki a saját szobájából nézheti a cuccot, mégis együtt.


20:32 - Sam Lake, Remedy író, Max Payne atyja a színpadon. Alan Wake gameplay bemutató következik. Emberünk elkezdett játszani a cuccal. Elemlámpával világít a sötétben, közben csak sikongatásokat hallunk. Emberünk hasonló módon beszél magában, ahogy azt a Max Payne-ben megszoktuk. Mindenféle túlvilági esemény zajlik le a képernyőn, lebegő dobozok és hasonlók. Nem tudom, hogy fogunk ezzel a játékkal játszani, pelenka kötelező lesz úgy látom. Most épp újra a sötétben mászkál és lő valami szörnyre, közben egy bányászsisakos ember hátulról megcsapta kalapáccsal. Hihetetlen a látvány, hogy az ellenfelek elégnek a fegyverünk találatai után. Emberünk beindította a rendszert, lett egy kis fény és megjött a sífelvonó. Alan feltart egy öngyulladós fáklyát, hogy elijessze a rátámadó gonoszokat és bemegy egy épületbe, ahol van fény, de bebukta, mert az ellenség ráborította a házat egy rakodógéppel. Vége. A megjelenésig viszont még 2010. tavaszáig várni kell. Ehh...


20:30 - A BUNGIE MÁSIK, TITKOS PROJECTJE JÖN. Ahogy arra számítottunk is, a Halo Reach-ről van szó. A bemutató rövid volt, de olyan hangulatos, hogy csak sikongatok. Az anyag 2010. őszén jelenik meg.


20:25 - HALO 3 ODST BEMUTATÓ, BETONBADÖNGÖLŐ HANGULAT. Épp lefelé ereszkedünk a légkörben, közven a társaink beszélgetését hallgatjuk. Félelmetes. Mindjárt becsinálok. Te Rookie-val vagy, akit elvágtak a társaitól, és egyedül kell boldogulnod. Óvatosan kell mászkálnod, de azért az ODST harcosok fel vannak készítve mindenre, még arra is, amire Master Chief és a SPARTAN-ok nem. Van hangérzékelős fegyver és egy nightvision szerű cucc. A történet során különböző ODST katonák flashbackjeit játszhatjuk végig, hogy a végén az egészből összeálljon egy nagy kerek történet. Lehet, hogy csak képzelődök, de a játék sokkal jobban néz ki, mint a Halo3. Egy új cooperative módot is kapunk, melynek Firefight a neve.


20:18 - FORZA MOTORSPORT 3 BEMUTATÓ KEZDŐDIK. Dan Greenwalt a színpadon, mögötte valami gagyi AUDI. Most in-game jelenetek mennek a játékból. Van belső nézet, faszán lehet kinézegetni a kocsiból oldalra. Az új grafikus motorral oda szeretnének vágni a GT-nek, és az egész 60FPS-el megy természetesen. Több, mint 400 autót ígérnek, ami már tényleg közelíti a GT szintet. (éppen a fele :D) Felvehetünk és közzétehetünk HD videókat a LIVE-on, és van egy videó editor, mellyel mindenféle durva dolgot készíthetünk. Most épp olyan jeleneteket mutatnak, amelyek akármelyik Halálom Iramban filmből előkerülhettek volna. Eléggé keményen néz ki.


20:17 - A játék ősszel jelenik meg, újra megerősítik, hogy Xbox-exkluzív.

20:12 -
Két Ubisoft fejlesztő a színpadon, akik most élőben játszanak a cuccal. Sam Fisher brutálisabb, mint valaha, a játék pedig úgy néz ki, hogy nem hiszem el. A készítők célja az volt, hogy a történet gyors és izgalmas ütemben, élőben bontakozzon ki a játékosok előtt. Sam ezúttal igazi ragadozó lesz, és semmitől nem riad vissza. Kap egy új képességet, ez a mark and execute, amivel megjelölhetünk egy-egy szerencsétlent kivégzésre. Fisher pókemberként mászik a falon, aztán leugrik a sötétbe és hangtompítós pisztolyával két másodperc alatt kilövi a szerencsételeneket. Egy új fegyver az EMP gránát, ami leállítja az elektronikus szerkezeteket. A küldetéseket is érdekesen írja ki a játék, pl. a falra és hasonló helyekre, a hangulat egy pillanatra sem törik meg.


20:10 - Splinter Cell Conviction brutálisan hangulatos trailer megy a filmtrailerekből ismerős Two Steps From Hell zenével, betonkeményen büntet. A történet minden eddiginél sötétebbnek tűnik. Xbox exkluzív.

20:09 -
Left 4 Dead 2 trailer. November 17-i megjelenés ha minden igaz, kemény láncfűrészes darálós akciót ígér. Egyébként ugyanaz, mint az első pepitában.

20:07 -
Crackdown 2 trailer ment. Kissé semmitmondó volt, de mindenesetre a hangulat ütősnek tűnik.

20:06 - 
A Joy Ride-ról láttunk egy trailert. Bárki ingyen letöltheti, és az avatarjaival versenyezhet. Idén télen jelenik meg.

20:03 -
Az EPIC és Gears of War istenség CliffyB a színpadon. Bejelentik a következő Xbox exkluzív Epic játékot. Ez egy Xbox Live Arcade game lesz, Shadow Complex néven. Oldanézetes, mint a Blizzard Blackthorne-ja, és valami hihetetlen durván néz ki. Büntetős bossharcok, fegyverek, darálás, 10 órás játékidő. HOL A GEARS 3????

19:57 -
Toriyama Final Fantasy rendező és Square-Enix istenség a színpadon az FF13-ról fognak beszélni. Most láthatjuk először működés közben az Xboxos verziót. A főszereplőkről és egyebekről már olvashattatok a demótesztünkben. A Time Gauge rendszert ismertetik, amiről szintén írtunk már. Különböző varázslatokat és mozgásokat köthetünk össze vele. Az egész hihetetlenül néz ki, nem találom az államat. Bejelentették, hogy 2010 tavaszán jelenik meg, ezek szerint tehát még tovább csúszik, mint eredetileg tervezték.


19:56 - Vége a Modern Warfare 2 bemutatónak, mindenki tapsol és éljenez. 

19:50 - Modern Warfare 2 !!!!!!!!!! Úristen de brutális. Emberünk élőben játszik vele, egy jeges hegyoldalon másznak felfelé. Fent vadászgépek szállnak el, társunk majdnem leesik. A hangulat döbbenetes, legszívesebben sikongatnék. Most felért a tetőre és előkapott valami akkora gépágyút, hogy kitölti a fél képernyőt. Atomhangulatos, lopakodós küldetésnek tűnik, mindent beborít a hó és fúj a szél. Hatalmas lövöldözés tört ki, a hangulat továbbra is a tetőfokon, brutálisan király a játék. Most épp hósiklón menekülnek lefele a hegyen, közben lőnek mint állat.


19:44 - Tony Hawk a színpadon, épp az új Tony Hawk játékról beszél meglepő módon. Egy új gördeszkás kontrollert mutat be, melyben még egy olyan érzékelő is van, amely érzi, hogy áll rajta a lábad.


19:42 - John Sheppard, az Xbox divízió Microsoft alelnöke a színpadon. Elmondta, hogy 10 új bejelentést várhatunk ma.

19:39 - Ha már Beatles, akkor a színpadon Yoko Ono. Úristen és ebben a pillanatban jön be Paul McCartney és Ringo Starr a színpadra.


19:34 - Továbbra is Beatles. A játék tartalmazni fog néhány olyan számot és felvételt, melyet soha nem hallhattunk még az együttestől. Ezen kívül ráadásul az Xboxon még ezen felül is kapunk exkluzív számokat.

19:31 -
Épp egy próbaszámot játszanak a fejlesztők a színpadon. Hát azért nem olyan, mint az igazi :). A hangulat alakul, azt hiszem innen már csak felfele megy az út.


19:30 - két fejlesztő a Rock Band: The Beatles-től a színpadon, éppen arról beszélnek, mekkora király volt a Beatles a maga idejében (és most is). Ezzel nem nagyon tudunk vitatkozni.

19:27 -
Megjelent az Xbox logó és elindultak a kivetítőn az első reklámblokkok. Daks közben jelenti, hogy véletlenül kinyomta a live adást és most bepánikolt. A Beatles Rock Band reklámja ment az előbb, és most ezzel is folytatjuk.

19:17
- körülbelül 10 perc és kezdünk. Nagy az izgalom, nem is nagyon bírom már idegileg, kénytelen voltam bontani egy sört.

548.
548.
Giga0509
608:ezt te nagyon rosszul tudod... :) ha vmi olyasmi mint a ps2-s eyetoy akkor ehhez képest az semmi...
547.
547.
Ez a project natal izé már létezik PC-n.
546.
546.
Doc.
606:nem mondod komolyan!!!! ezt nem hiszem el!!!!

vááá!!!!!!!
545.
545.
kovacsabesz
A Kamera gyereke!!!!

A kamera!!!

Nem kel kontroller,a kamera tökéletesen követi a mozgásod!!!

Agyő PS3!!!!!!!!! :)

Majd szánalmasan kopincsol!!!

544.
544.
Mathia$
600: még annyi hogy a következő az psp-s lesz kizárólag.

És pont a legfontosabb rész jön csak pspre >:(

Remélem később ps3ra is kiadják!
543.
543.
Mathia$
600: Az mgsből csak a 3,4 volt ps exklúzív a 2 még sima xboxra is megjelent.

603: Áhhh inkább windows7 :DD
542.
542.
A twitter meg a myspace mégjobban PC-síti az xbox-ot. Sztem jövőre már Office Word is lesz az xbox-on. XD
541.
541.
KI4IDeM
No meg a Natal projektre is kiváncsi vagyok. Főleg arra, hogy FPS ezeni hogy lehet veleXD
540.
540.
KI4IDeM
UH:D Halo 3 ODST, Halo Reach:D Ezeket nagyon várom
539.
539.
megyesfalvi_2007
MGS Xbox-ra?! Ezen aztán én is meglepödtem.Kár érte mert a MGS mindigis ugy volt elkönyvelve mint PS exkluziv cim. Igaz, hogy nem a MGS4-et jelentették be, de akkor is szerintem ezen bejelentés által elveszett az exkluzivitás varázsa.
538.
538.
ReaD HeaD
Left 4 Dead 2 alig várom már hogy a haverokal toljuk ki XD
537.
537.
lajos123
Moder Warefare 2 akarom mondani :D persze az 1 is jó
536.
536.
lajos123
Project Natal nagyon durva. a Modern Warefare az meg istenkirály lesz az 100%
535.
535.
ATi0021
Látom nem jött össze a 600 hsz. Amúgy érdekes, hogy jön a Left 4 Dead 2, de HL2 Episode 3 sehol nincs. Vajon mikor kapunk már arról infót?
534.
534.
norbie1128
Azthiszem, hogy itt gran turismo verés is lesz többek közt.Sztem natalra csak arcade-os játékok lesznek mint anno az eye toy-ra:

533.
533.
tjames
Igazad van no! :)

Most kicsit úgy érzem magam, mint szarosgyerek a szőnyegszélén :)

Sajnálom hogy lemaradtam a NATAL bemutatóról. Ma reggelre mag sajnos csak a promo anyag tölthető le. De én arra vagyok igazán kíváncs, hogy milyen lehet ténylegesen mozgás közben...Remélem a mia napon azt is láthatom!
532.
532.
InGen
Hallod James, egy kicsit lődd már le magad ;) legalább mint moderátor te ne spammelj.



Most olvastam vissza csak a kommenteket és ez a 10 másodpercenként "mennem kell lesz még valami??" , "meddig tart még mennem kell????????" , "most már vége mert mennem kell!!?!?!?!?" dolog is elég idegesítő volt, remélem ma a Sonyn ezt hanyagolhatjuk ;)
531.
531.
tjames
HACCÁÁÁÁÁZ



Bocsi....de Daksnak akartam jót! :)
529.
529.
wildláma
ez a "te magad vagy a kontroller" nekem nem tetszik. Annyiból jó hogy baszod ezt is megértük, de most komolyan. Elveszi a játék élményét nálam. Ezért nem tetszik a Wii-se mert most lóbáljam a karomat jobbra balra ha kikapcsolódni akarok egy jó játékkal? frászt. be a kanapéra, kontrollert kézbe és uccu neki. de azért várom mi sül ki belőle
528.
528.
Daks
meglesz meg most ejszaka a 600 hozzaszolas? :)
527.
527.
fubu01
ja és MGS film is akkor jöN'
526.
526.
fubu01
Lehet hogy most a sony-i nem a fejlödésel törrödik hannem a töke termelésel mert roppant veszteséges volt a tavaji éve pl: egy ps3 elöálíttásí költsége 449 míg a sony.i 399 dollárért adja ez gépen ként majdnem egy 10-es veszteség.Az viszont bíztos hogy készül valamire és nem az idei évben és nem is jövöre hannem 2011-12 között valmi nagy duranásra. csak pl:Spider-man 4(jön az 5is:) ) Man in Black 3

ghost bustters 3 a sony akkor dob ki ilyen filmekett amikor valammire keszül ."emlékezettek szavaimra:D:D:D:D
525.
525.
Aramisz93
De a durva az, hogy az Ms ezekkel a technikákkal simán megúsz egy konzolváltást. Szoval mire ezek kijönnek 2-3 év múlva, az xboxnak nem kell majd kiadnia egy új konzolt. Hihetetlen. Mert 2-3 év múlva nem szebb játékok lesznek, hanem ilyen játékok, hogy te maga vagy a kontroller.
524.
524.
Hororo
583: Köszönjük, szakadtunk a röhögéstől, MR. Humor Herold
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...