Star Wars: Battlefront - akcióban a Hősök

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Az éppen zajló párizsi Sony-konferencián bemutatkozott egy vadonatúj Star Wars: Battlefront trailer is, amiben végre akciózás közben is megleshetjük a nemrég bejelentett új hősöket, köztük Han Solót és Palpatine-t.

Múlt héten hivatalosan is bemutatkoztak a Star Wars: Battlefront legújabb játszható hősei, Han Solo, Palpatine és Leia. A játék legújabb trailere többek között rájuk koncentrál, de nem kevés akciót is kapunk. Méretes, a Sulluston, a Hothon és az Endoron zajló csaták pillanatképei is felvillannak.

A Star Wars: Battlefront november 17-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

19.
19.
azureknight0715
#17: A játékkal semmi csak a kiadóval és a sok-sok fizetős dlc politikájával. Én meg ált olyan vagyok aki elítéli a játék megvevése utáni dlc-et és itt tuti lesznek olyanok mint hogy pályák, hősök , skinek és még tudom is mik. SZal én sosem vettem dlc-t és nemis akarok amíg nem olyan tartalmas mint pl egy witcher 3 kiegészítő.
18.
18.
Norbiii
17.
17.
Star Wars fan
#6: Azureknight0715! Mi a bajod evvel a játékkal? Ez a játék nagyon király! Ja és amit a Stranger mond az meg nem igaz inkább nézz gameplayeket!! Az erő legyen veletek!
16.
16.
Stranger
#11: Azokra a nagy valamikre gondoltam 1.44 és 1.46-nál, nem is a kis gépekre. De legalább ne lenne ilyen árkád szar. A feloldható Millenium Falconra már tényleg no comment. Na mindegy, örüljünk ha legalább bot x-wingek nem fognak a távolban szálldogálni, hogy tovább növeljék az illúziót a "nagy" csatához.
13.
13.
frankek
Lenne egy egyszerű kérdésem. A SW széria melyik epizódjában vagy akár az animációs szériákban mikor látta akár ki is hogy 1x-er is táraztak volna?
12.
12.
Cipo3
#3: Codoztam nem keveset és nem hasonlít rá.
Az a fajta vagyok aki nem akar a tárazással foglalkozni. Energiafegyvereknél nem is értem a létjogosultságát. Gondolom téged az is zavar, hogy a lézerkardot nem lehet tárazni.
11.
11.
Cipo3
#8: Hát ha játszottál a bétával tudod, hogy irányíthatod azokat a hajókat 1:44-nél.
Ha te játszottál és mégsem akkor egy másik bétával játszottál.

Én megrendeltem és továbbra is nagyon várom, veszett jó pillanatokat fog okozni, csak a session pass ára basz fel nagyon.
10.
10.
PaprikaJancsi
#6: Sokáig tudtál ellenállni :D ezen most jót nevettem
9.
9.
Drazhar
Az a baj, hogy ez rohadtul király.... de elmegy a francba az EA a pénzsóvár árcímkével.
8.
8.
Stranger
Olyan jó lenne, ha pl. 1:44-nél tényleg mindenki irányítaná ott a hajókat. De hát az embereknek úgy látszik elég az illúzió.
Ja és ott az erdős pálya. Itt még sokan azt hitték, CGI. :D
http://www.gamekapocs.hu/hir/44583/megerkezett_a_star_wars_battlefront_elso_trailere#comments
6.
6.
azureknight0715
4.
4.
azureknight0715
Nem!Nem szabad előrendelni, de aj basszus, viszont az endoros pálya nagyon adja :S
3.
3.
zozo76hun
nem birtam a betaval huzamosabb ideig jatszani tiszta cod-os rohangalas az egesz. a kifogyhatatlan municcio meg a legalja az egesznek.
1.
1.
Inferno
Huuu jól néz ki már nagyon várós :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...