Simán folytatódhat még a Fable-sorozat

Annak ellenére, hogy a Microsoft legutóbb alaposan belerúgott a sorozatba, Phil Spencer, az Xbox-részleg vezére egy Twitter-kérdésre adott válaszában elárulta, rengeteg irányba vihetik a szériát.

Kicsit több mint egy évvel ezelőtt jelentette be a Microsoft, hogy nemcsak lelövi az akkor már rég bétatesztelt és évek óta készülő Fable Legends fejlesztését, de a munkálatokért felelős, komoly múlttal rendelkező Lionheadet is bezáratja. A bejelentés után úgy tűnt, a stúdió és a játék is megmenekülhet, de aztán elhaltak az érdeklődő hangok.

Ennek ellenére úgy látszik, mégis van remény arra, hogy a Fable-sorozat ne vesszen a feledés homályába. Phil Spencer, az Xbox részlegének vezetője ugyanis egy Twitteren feltett kérdésre elárulta, rengeteg irányba vihetik tovább majd a szériát, igaz, konkrét ötleteik még nincsenek.

Pedig az idei E3 remek lehetőség lenne arra, hogy bemutatkozzon a következő epizód, mert a 2010-ben megjelent harmadik rész óta nemigen örülhettek értékelhető, komolyan vehető felvonásnak a rajongók.

15 komment - szólj hozzá!