Napjainkban játszódik a Marvel Kapitány folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint megvan a Marvel Kapitány második részének forgatókönyvírója, és már azt is lehet tudni, hogy a folytatás napjainkban fog játszódni. A film 2022-ben kerülhet mozikba.

A Marvel Studios még a nyáron jelentette be, hogy készül a Marvel Kapitány második része, ekkor leplezte le a filmes univerzumának negyedik fázisát. A The Hollywood Reporter most újabb részleteket árult el a projektről, így például megtudtuk azt is, hogy a mozi forgatókönyvét Megan McDonnell jegyzi, aki egyébként a Disney+-ra szánt WandaVision írója is.

A lap szerint az első film író-rendező párosa, Anna Boden és Ryan Fleck nem térnek vissza, ezért érkezik majd McDonnell egy új direktor társaságában - a Marvel a rendezői székbe is egy hölgyet keres állítólag. Boden és Fleck egy új Disney+-sorozatról tárgyalnak a céggel, de ennél több konkrétum nem derült ki a témában.

A The Hollywood Reporter továbbá arról ír, hogy az új film már napjainkban fog játszódni, a premierjére pedig 2022-ben kerülhet sor. Ahogy azt korábban megírtuk, a Marvel négy filmmel számol 2022-re, a Black Panther 2 és az Ant-Man 3 is abban az évben érkezik.

28.
28.
Atishhh
#27: Vagy Ripley az Aliens-bol.
27.
27.
Yanez
#26: Akiről te beszélsz, vagy inkább az igazi kemény nő, aki érezni is tud, az számomra mindig a T2-es Sarah Connor lesz! Mármint a numero unó a listán!
26.
26.
godach
Van egy bizonyos, kemény női karakter ami nekem kifejezetten tetszik. Ezek nem vagánykodnak vagy keménykednek, inkább a kitartásuk vonzó és ettől lesznek erősek. Ilyen volt nekem pl a 2013-as Tomb Raiderben Lara. Imádtam, ahogy megalkották és még ha hadseregeket is gyilkoltam le vele, mégis azt éreztem, hogy egy törékeny de kemény nőre kell vigyáznom.
Vagy ott van a Wonder Womant játszó Gal Gadot. Kifejezetten szimpatikus mint ahogyan a Supergirl sorozatban lévő Melissa Benoist is. Volt egy jelenete, amikor annyira jól eljátszotta a düht és ezzel együtt keménynek érződött, hogy lehidaltam.
https://media1.giphy.com/media/QELH6jesNlZO8/source.gif

Legutóbb, az Aki Bújt című filmben tetszett nagyon a "női vagány" és a Halálod Napjában a csaj. De ezektől a köpködős, csúnyán beszélek mert vagány vagy csúnyán nézek mert az menő, pl el tudom hányni magam. Most a Batgirl vagy Batwomant nézem, hát mit ne mondjak...
25.
25.
Heldengeist
#24: Van egy réteg, akinek az az egyetlen érve, ha nem tetszik, szexista/rasszista/homofób vagy. Sőt, általában az extrémbe eltoljak, incel, látens meleg, stb. vagy és kivetíted a komplexusaidat. Aki ilyet hoz fel, az nem érvel, hanem sérteget és nincs értelme neki válaszolni.
24.
24.
csongor1996
#23: ...Vagy csak simán idegesíti a nő arrogáns feje? Ne legyünk már ilyen "biztos azért nem szeretted mert szexista vagy" felfogásúak.
23.
23.
Bobby Kotick
#21: szar lehet ennyire félni a nőktől
21.
21.
zoli12i
Falra mászik ettől a nőtől. Számomra Marvel egyik erőssége az volt, hogy a karakterekre szimpatikus színészeket találtak viszonylag.
De ettől a nőtől nem vagyok hajlandó filmet nézni. Az a arrogáns fej.....
20.
20.
Szelenas
Az első film teljesen korrekt volt, jöhet a folytatás, Brie Larson pedig cuki (mikor nem beszél). I have spoken.
18.
18.
kopic
#5: +1
A folytatás teljesen hidegenhagy...
17.
17.
user101
Már az elsőt se kellett volna megcsinálni...
15.
15.
godach
#8: Én ezt megtaláltam a DC sorozataiban. Ha elnézem a (mindenhol van egy meleg) negatívumot, kellemesen szórakozok rajtuk.
14.
14.
SLi
#8: jaja baromi ellenszenveseket mond
https://twitter.com/brielarson/status/739113131583152128
12.
12.
godach
Én nem igazán csípem, amikor a Nő a csávó de ennél a filmnél szerintem nagyon jól hozta a karaktert a színész. Idővel az ember, csak a feladatra koncentrál és nem foglalkozik a mimóza lelkek ápolgatásával.
Az arrogáns viselkedés és karakter szerintem ezt tökéletesen visszaadta.
(nem szerettek? nem vagyok szimpi? a segítségem jó? Na akkor kussoljatok) :D
A Wonder Woman után nekem ez az egyik, másik kedvencem (na ezt jól megmondtam) pont azért a nem mainstream dologért, mint pl a Star Wars Fallen Order főhősét is szerettem.
11.
11.
#10: De egy ilyen erős szuperhős eleve erősebb ellenfelet kíván és a végén már teljesen más lenne az egész. Mármint én örülnék neki a legjobban, ha ilyen kitalált világokban, mint pl a Valeriané harcolna egy ilyen erős hős ökör nagy alien baromarcúakkal, de az már nem az lenne, vagyis mivel nem amerikát kellene megmenteni, így más lenne. Meg arra ott van a galaxis őrzői. Ha érted, mire gondolok. Ha meg így megmarad, akkor meg mindig a földet kell megmenteni, attól meg olyan lesz, mint a Dragonball. Amit megintcsak komálok, de már láttam.
10.
10.
Heldengeist
#8: Újabb? A legutolsóval írták ki az univerzumuk két legnagyobb húzónevét és a hírek alapján nagyon úgy néz ki, hogy le akarnak cserélni egy harmadikat is. Persze, Marvel, ha akarják visszahozzák őket valahogy, de akkor is.
9.
9.
manderel
#7: Igen, a nyilatkozatai meg az interjúi valóban árnyalták a képet. De mint színésznő szerintem is rendben van.
8.
8.
#5: Meg a hülye stílusa és okos nyilatkozatai miatt alappból ellenszenves az egész nő is. Marvel nagyot húzott ezzel az egész filmes univerzumosdival, jó volt, tetszett nekem is. De már oda is hova bele újabb szuper karakter? Vagy nem tudom, mindig szivesen néztem ezeket a marvel filmeket, de már ráférne az egészre egy egészséges szünet.
7.
7.
kryszisz
#5: Ami egy ilyen karakterhez kell azt simán hozta, azért nem volt egy húde rétegelt szerep. De a Szoba című filmért például nem véletlenül kapta meg a szobrocskát anno, pedig ezzel az "arrogáns" kinézettel ott a gyermekéért bármire képes anyát kellett eljátszania. Az más kérdés, hogy mint magánember én is elítélem, mert tud olyan ordasnagy baromságokat mondani, hogy az ember leesik a székről ha olvassa:D Ő kb. mindannak a megtestesítője, ami miatt a normális embereknek a töke tele van ezzel az egész SJW baromsággal, csoda, hogy a Disney nem szerződtette még le mindenre IS.
6.
6.
manderel
#5: Szerintem semmi gond nem volt a játékával. Örültem mikor kiderült hogy ő alakítja majd, mert A szoba című fimje óta az egyik legszimpatikusabb színésznő volt számomra Hollywoodban.
Nem ő volt a probléma ebben a filmben.
5.
5.
Yonkou
Még ha normális színészt választottak volna ennek a karakternek, de sikerült talán a legarrogánsabb kinézetű picsát választani a szerepre, iszonyat ellenszenves, nem is volt értékelhető a játéka az első részben...
4.
4.
SLi
#2: nem valószínű hogy ő lesz az író, pletyka csak, de amúgy elég ismert képregényíró, kétszer is ő vitte a Captain marvel képregényeket, 2012-2013 (captain marvel vol7.), és 2014-2015(captain marvel8.) , az első 2012-es szériát olvastam az nagyon jó volt, gondolom ezért választották hogy dolgozzon a filmen
2.
2.
Heldengeist
#1: A film engem se érdekel, de hogy hogy teljesít majd, az igen. Most nem jön kapcsolt termékért egy Bosszúállók mozi és a film útlevele is egy legjobb esetben is vegyes fogadtatású első rész. A forgatókönyvírónak semmi tapasztalata a világon, egy bejegyzés van IMDb-n a neve mellett és valószínűleg a rendezővel kapcsolatban sincsenek magasabb elvárásaik annál, minthogy milyen nemű legyen.
1.
1.
cyberstaker
Nem hiszem hogy valaha létezett olyan film amit ennél jobban leszartam volna, de muszáj volt rákattintanom a cikkre hogy ezt leírhassam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...