GeForce Now - a 2K Games is távozik

Alig pár hete vett csak rajtot az NVIDIA felhőalapú streamingszolgáltatása, de a dolgok máris kezdenek egyre problémássá válni, a kínálat ugyanis napról napra szűkül, az Activision és a Bethesda után a 2K Games is visszavonta címeit.

Megközelítőleg egy hónapja indult hódító útjára a GeForce Now, ám azóta először az Activision, majd kisvártatva a Bethesda is bejelentette, hogy kilépnek az egyezségből, és játékaik nem lesznek elérhetőek a szolgáltatás keretein belül.

Úgy néz ki, hogy a helyzet csak tovább fokozódik, ugyanis a mai napon a 2K Games is bejelentette távozását az NVIDIA platformjáról. A döntés értelmében olyan játékok szerepelnek a távozó címek közt, mint a Borderlands-széria, az XCOM-franchise, a Civilization-játékok, és persze a BioShock-trilógia.

Az NVIDIA hivatalos közleménye szerint mindent megtesznek, hogy a jövőben újra elérhetőek legyenek majd a 2K Games alkotásai, szóval még nem érdemes teljes egészében leírni a platform rejtette lehetőségeket. Főleg, hogy a Cyberpunk 2077 ott lesz majd a kínálatban, és akár az RTX-es effekteket maxra csavarva is fejest ugorhatunk a streamelt akcióba.

35 komment - szólj hozzá!