Spider-Man: Miles Morales - ingyenes lesz a frissítés

Elég nagy a fejetlenség az elmúlt napokban a Spider-Man-játékok PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös kiadásait illetően, amit most a Sony igyekezett röviden tisztázni. Van egy jó és egy rosssz hírünk is.

Kezdjük a rossz hírrel: a Sony is megerősítette az Insomniac Games által közölt szomorú válaszokat, miszerint a Marvel's Spider-Man: Remastered kizárólag a Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Ultimate Edition részeként lesz elérhető. A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően természetesen a PS4-es Spider-Man is futni fog PlayStation 5-ön, csak éppen a Remastered-változat extrái nélkül, így azoknak az élvezetéhez mindenkinek a teljes árat kell majd fizetnie az Ultimate Editionért.

És akkor most jöjjön a jó hír: a Sony azt is megerősítette (via Kotaku), hogy akik PS4-re vásárolják meg a Marvel's Spider-Man: Miles Moralest, azok egy ingyenes frissítéssel a PS5-verzióra is benevezhetnek majd, amikor lecserélik a konzoljukat. Valamint opcionálisan választható lesz PlayStation 4-en is a 20 dollárral drágább kiadás, amelyben már benne lesz az alapjáték remasterelt verziója.

26 komment - szólj hozzá!