Hayden Christensen visszatérhet az Ahsokában

Anakin Skywalker egykori tanítványa, Ahsoka Tano is megkapja a saját sorozatát a Disney+-on. Hogy a széria pontosan miről fog szólni, az még egyelőre titok, de úgy tűnik, hogy Hayden Christensennel is találkozunk majd benne.

Ahsoka Tanóval először 2008-ban találkoztunk A klónok háborúja mozifilmben, de hamar az animációs sorozatok visszatérő szereplőjévé és a rajongók kedvencévé nőtte ki magát. Élőszereplős debütálására a The Mandalorian második évadában került sor, ahol Rosario Dawson formálta meg, de a Thrawn főadmirális utáni hajszáját már egy saját sorozatban fogja folytatni.

A Dave Filoni által forgatókönyvíróként jegyzett limitált szériáról keveset hallottunk a bejelentése óta, most azonban a The Hollywood Reporter több forrásra alapozva állítja, hogy Hayden Christensen, az előzményfilmek Anakin Skywalkere szerepelni fog benne. Tekintve, hogy az Ahsoka-sorozat története évekkel Darth Vader halála után játszódik, még nem tiszta, milyen szerep lesz ez: visszaemlékezésben vagy Erő-szellemként láthatjuk viszont?

Az Ahsokát 2022-ben kezdik forgatni, így még bőven odébb van, hogy megismerjük a választ, de addig sem maradunk Star Wars nélkül a Disney+-on. A The Book of Boba Fett december 29-én debütál, az Obi-Wan Kenobiról (amelyben szintén felbukkan Christensen) és a Cassian Andorról szóló sorozatok felvételei befejeződtek, míg a The Mandalorian harmadik évadát már el is kezdték forgatni.

6 komment - szólj hozzá!