Dátumot kapott a Kingdoms of Amalur kiegészítője

Közel tíz évvel azután, hogy megjelent a Kingdoms of Amalur, folytatódik a története. Az alapjáték eseményei után maga a káosz istene támad, amit természetesen nem hagyhatunk szó nélkül.

A THQ Nordic tavaly úgy döntött, hogy új életet lehet az eredetileg 2012-ben megjelent Kingdoms of Amalur: Reckoningba, ezért Re-Reckoningra módosított alcímmel, némileg feljavítva újra kiadta. A kiadó terve azonban nem ért véget itt: a játék története DLC-ben folytatódik, amiről ugyan alig kaptunk valami hírt eddig, de még idén meg fog jelenni.

A Fatesworn kiegészítő egy új területre, Mithros jeges földjére tereli az eseményeket, ahol felébredt Telogrus, a káosz istene, és nevéhez híven arra készül, hogy örökös káoszba taszítsa a világot. A DLC-ben számos felfedeznivalónk lesz: Mithrost keresztül-kasul bejárhatjuk majd, vadonatúj ellenfelek, dungeonök és káoszportálok várnak ránk. A fő küldetéssort nagyjából hat óra körüli hosszra ígérik, de persze mellékküldetést is kapunk bőven.

A 20 dollárba kerülő Fatesworn december 14-én jelenik meg a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning minden platformján, azaz PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen.

4 komment - szólj hozzá!