Frissítve: Íme, a PS Plus márciusi felhozatala

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 23.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a francia Dealabs megint idő előtt lerántotta a leplet a PlayStation Plus következő hónapban esedékes meglepetéseiről. Ezúttal két játékot említenek biztos befutónak, a szokásos harmadik cím kiléte egyelőre kérdéses.

Menetrendszerűen befutott a francia Dealabs jóslata arról, milyen játékokat is kapnak majd a PlayStation Plus-előfizetők márciusban. Ezúttal a következő hónap felhozatalából két játékot említenek biztosra, ráadásul mindkettő PlayStation 4-re jelent meg, vagyis jelenleg az a kérdés, minek örülhetnek majd a PlayStation 5-tulajdonosok?

A hónapok óta megbízható információkat szállító Dealabs szerint márciusban a 2017-ben megjelent ARK: Survival Evolved, illetve a három éve bemutatott Team Sonic Racing játékokat kapjuk meg.

A jelenleg is elérhető februári PlayStation Plus-játékok március 2-ig lesznek beszerezhetőek.

Update! Közben a Sony a PlayStation Blogon hivatalosan is lerántotta a leplet a márciusi kínálatról. A PlayStation Plus-előfizetők tényleg megkapják az ARK: Survival Evolved és a Team Sonic Racing játékokat, de mellettük még elérhetővé válik a Ghostrunner, amit kizárólag a PlayStation 5-tulajok kapnak meg, illetve a felhozatal része lesz a Ghost of Tsushima: Legends is, ami a Ghost of Tsushima kooperatív multiplayer mellékága.

11.
11.
cyberstaker
Korrekt felhozatal lett diverzitás szempontjából is.
10.
10.
DarkLord
Sokszor úgy vagyok vele, hogy hála istennek nem adtak , megint semmi olyant, ami érdekel. Mert az idő véges a játékra és ugye, ha még itt is jót adnának, akkor mi lenne azzal, amit pénzért vesz az ember...
9.
9.
crylek
#8: Ez van tudok veszíteni is néha tudni kell.. series x-emen elvagyok, lecseng a crypto őrület és dobálják a használt rtx 3050-eket, ráérek én akkor is megvenni, pénz van a bankszámlán hidd el bőven elég :)
8.
8.
Ooorky
#7: Hölgyeim és Uraim, egy igazi sikerember írását olvashatták.
7.
7.
crytek
#5: Sajnos még a "gebasz" előtt eladtam mert még volt rá azt hiszem 3-4 hónap gari.

A dolog pikantériája hogy duplán szoptam miatta..

1. 70K ért adtam el az 1070Ti-t..garival majd rá kb 1.5 hónap mulva már gari nélkülieket is vitték 160 ért mint a cukrot...

2. Ha megtartottam volna tudnék ugye pcn is játszani
5.
5.
nemfontos
#4: Mi lett a vga - ddal?
4.
4.
crytek
Ghostrunner igaz meglett ingyen pcre de mivel nincs vga amin futhatna letolom majd itt elsőnek..
3.
3.
nemfontos
#2: Jah.. Eddig nem is hallottam róla.
2.
2.
crytek
1.
1.
Darksiders84
Mostanában már tényleg lehet irigykedni a Now miatt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...