Film készülhet a Streets of Rage-ből, a John Wick írója szállítja a forgatókönyvet

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint a Sega megfilmesítené a Streets of Rage-sorozatot is, ehhez pedig nem mást kértek fel forgatókönyvírónak, mint Derek Kolstadet - ő a John Wicken dolgozott korábban.

A Deadline számolt be róla elsőként, hogy film készülhet a Sega klasszikus beat 'em up-sorozatából, a 2020-ban új epizóddal jelentkező Streets of Rage-ből. Az adaptációról már azt is lehet tudni, hogy a John Wick írója, Derek Kolstad szállít majd hozzá forgatókönyvet.

A japán kiadó tehát semmit nem bíz a véletlenre, ezt az is tükrözi, hogy a dj2 Entertainment nevű produkciós céggel állapodott meg a feldolgozásról, amely már két Sonic-filmet is szállított neki. A dj2 amúgy is előszeretettel sertepertél a videojátékos projektek körül, hiszen nála van a Life is Strange és a Disco Elysium megfilmesítési joga, és az It Takes Two-t is megkörnyékezte.

1.
1.
Shao Kahn
A baj csak az, hogy a bunyós játékok megfilmesítése nagyon nem megy Hollywoodnak. Gondoljunk a Tekkenre-King of fightersre- Street figther filmekre. Egyedül a Dead or Alive és a Mortal Kombat film sikerült nekik jól. Szóval én nagyon félek attól, hogy a Streets of Rage-et is elhibázzák majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...