A Far Cry 5 írója lett a franchise új direktora

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 13.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Drew Holmes a Far Cry 5 és a Far Cry: New Dawn narratív igazgatójaként hagyta ott a keze nyomát a szérián, most azonban a Ubisoft fejesei őt nevezték ki a komplett Far Cry-franchise vezetőjének.

Habár a Far Cry 5 és a Far Cry: New Dawn nem feltétlenül nevezhető forradalminak az IP történetében, mindkét játék fontos mérföldköve volt a sokat megélt sorozatnak. Az említett két játékban sok a közös vonás, többek közt az is, hogy az átfogó narratívájukért az a Drew Holmes felelt, akit a Ubisoft most megtett a teljes franchise direktorának - írja a VGC. Mostantól Holmes egyengeti a készülőben lévő, legalább két új Far Cry-játék fejlesztését. Az egyik ilyen cím nyilvánvalóan a Far Cry 7 lesz, de a szóbeszéd szerint készül egy másik, multiplayerre kihegyezett mellékág is készülőben van.

"Roppant izgalmas volt az elmúlt néhány hónap... Nagy örömmel osztom meg veletek, hogy új pozíciót kezdtem a Ubisoftnál a Far Cry IP-direktoraként. Hatalmas dolgok várnak ránk, úgyhogy ha ti is részesei szeretnétek lenni fejlesztőként a franchise fejlődésének, akkor bátran vegyétek fel velem a kapcsolatot!" - üzente Drew Holmes a LinkedIn profilján.

3.
3.
vanpear
#2: Az FC6 értékelései jól mutatják, hogy a játék nem pont az ami megveszi a játékosokat. Inkább megrágja és kiköpi a játékost. Az FC5 és az FC6 is egy hamar elinflálódott játék lett. Ugyanazok az akkordok csak más a szöveg. Lusta meló volt mind. Ennek ellenére legalább bugosak is voltak
2.
2.
Nothing
#1: A FC3 sikere azt bizonyítja, hogy az irány jó volt. Jól működő dolgokat minek is akartak volna teljesen megreformálni?
Amúgy én éreztem a fejlődést minden részben (speciel az 5 szerintem kimagaslóan a legjobb), persze, alapvetően egykaptafa a rendszer, tipikus Ubis biztonsági játék, de közben olyan ügyesen váltogatják a díszleteket, formálják a karaktereket és hozzák be a kisebb nagyobb újításokat, hogy engem - és az eladási adatok szerint még sokakat - rendre megvesznek ezzel. :)
1.
1.
vanpear
Sajnos a széria az FC3 óta nem tudott megújulni semmilyen szinten. Önmagát ismételte újra és újra. Jó pillanatai is voltak, de sajnos mikroszkóppal kellett keresni benne, hogy mi változott. A játékok sztorija pedig fertelmesen volt tálalva. Katarzis érzést nem tudott nyújtani a gunplay pedig inkább visszafelé fejlődött. Az open world divathullám elkapta és el is mosta ezt a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...