The Sims 3

A Maxis és az Electronic Arts legjövedelmezőbb közös projectjének, a The Sims-nek a harmadik része.
1347861600

Sims-kiegészítő vezeti a hazai toplistát

A The Sims 3 legújabb kiegészítője vezeti a hazai játékeladási toplistát, ezzel a természetfeletti erőkre összpontosító csomag olyan címeket előzött meg, mint a Guild Wars 2 vagy a FIFA 12. A toplista maradékát a szokásos slágercímek töltik fel, kisebb helyváltoztatásokkal találkozhatunk csupán.
1346680800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nagyobb meglepetések nélkül állt össze a legutóbbi játékeladási toplista, a magyar játékosok még mindig nagyon szeretik a Battlefieldet, a Diablót és a FIFA-t is. A szokásos slágercímek képviseltetik magukat még mindig, újoncok nincsenek, helycserék történtek mindössze.
1346072400

Kilencedik helyen nyitott a Sleeping Dogs

Elkészült a legfrissebb hazai játékeladási toplista, ezúttal két újonc is az élbolyban végzett. A leánykori nevén True Crime: Hong Kongként ismert Sleeping Dogs a kilencedik helyezést érte el, míg a 3DS-exkluzív New Super Mario Bros 2. éppen lecsúszott a legjobb tíz listájáról.
1344258601

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megtört a Diablo III egyeduralma, legalábbis minimálisan: a múlt héten már beelőzte őt a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása, így a Blizzard remeke visszaszorult a második helyre. A dobogó harmadik fokát megint a DICE sajátotta ki, a bronzérmes a Battlefield 3.
1343628000

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A Battlefield 3 uralja a toplistát. Noha a Diablo harmadik részét most sem tudta megelőzni, az alapjáték, a prémiumszolgáltatás és a legutóbbi DLC kelendőek voltak a magyar játékosoknál. Nagy meglepetések egyébként továbbra sincsenek, az uborkaszezon hatása itt is érződik.
1343042953

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Meglepetések nincsenek, az uborkaszezon miatt pedig újoncokkal sem sikerült feltölteni a legfrissebb játékeladási toplistát. A magyarok kedvence továbbra is a Diablo harmadik része, a Blizzard remekét nem lehet, vagy csak kiváltságos címek tudják letaszítani a trónról. Ki lesz a következő?
1342422000

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem aratott túl fényes sikert a The Secret World a hazai játékosok körében, a Funcom új MMO-ja az eladásokat tekintve nem fért be a legjobb tíz közé, az élbolyban továbbra is a jól megszokott slágercímek uralkodnak. A hét ugrását a Mass Effect 3 produkálta, a negyedik helyre kapaszkodott vissza.
1341818185

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megint a Diablo harmadik része vezeti a hazai játékeladási toplistát, úgy tűnik, megtörhetetlen a Blizzard sikerszériája, hiába kapott új kiegészítőt a Battlefield 3, és hiába tombolt az EB-láz az országban. A második továbbra is az új Battlefield prémiumszolgáltatása.
1341209424

Itthon is tarolt a Battlefield 3 Premium

A magyar vásárlók körében is nagy népszerűségre tett szert a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása, ráadásul többen úgy fizettek elő a DLC-ket és exkluzív játékbeli tartalmakat kínáló rendszerre, hogy boltban vásárolták meg az ehhez szükséges kódot. Az élen azért a Diablo harmadik része áll.
1339664413

Szeptemberben jön a The Sims 3: Supernatural

A természetfölötti misztikumok világába kalauzol el The Sims 3 legújabb kiegészítője, meg a Supernatural nevet kapta. A szeptemberben érkező csomagban új életcélok és kalandok várják simjeinket, akik lehetnek boszorkányok, tündérek, vérfarkasok és élőholtak is. Hurrá!