Portal 2 PC, PlayStation, Xbox

The cake is a lie - tudtuk meg a Portal első részéből, most azonban jön a második rész, mely még több kihívást tartogat majd főhősünk számára. A játék DLC-kkel is rendelkezik, ezek ingyenesek.
1328702423

Portal 2-es ajándék a Skyrim rajongóinak

Tegnap jelent meg a Skyrim Creation Kit és a HD-textúra pack, ennek örömére a Steamen 33 százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk meg a The Elder Scrolls-játékokat. De nem ez az egyetlen ajándék, amit a Valve-től kapunk, a Portal 2 Space Core-ja is végigkíséri kalandjainkat.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1323706440

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!
1320406200

VGA 2011: BioWare, Metal Gear Solid, Alan Wake

A gamerek szeretnek sokáig aludni, még karácsonykor is, de a Video Game Awards bejelentéseiért mindenki hajlandó korán felkelni - vagy le sem feküdni. A show, a "téli E3" idén sem marad el, a szervezők máris megszellőztették az első bemutatandó neveket!
1319547644

Valve: az árak nem befolyásolják a kalózkodást

Gabe Newell szerint a növekvő játékárak nem sarkallják arra a leendő ügyfeleiket, hogy kalózkodásba kezdjenek. A Valve fejese elmondta, hogy a kalózkodás inkább szolgáltatási kérdés, nem az áraktól függ. Ha elvárható minőséget és megbízható közeget kap a játékos, nem próbálkozik másolt példányokkal.
1319284844

Ingame pályaszerkesztő érkezik a Portal 2-höz

A Valve bejelentette, hogy készül egy második letölthető tartalom is a nagy sikerű puzzle-FPS-éhez. Jövő év elején jelenik meg és legnagyobb újdonsága a könnyen kezelhető ingame pályaszerkesztő. Ezzel bárki játszi könnyedséggel készíthet új single vagy kooperatív helyszíneket.
1318410000

Portal 2 - nagyot bakiztak az írók

A Portal 2 egyik legnagyobb újdonsága az elődhöz képest, hogy volt története. A történetben pedig volt egy nagyon fontos rész, amikor kiderül GLADoS múltja. Zseniális írói munka, nem igaz? Csak éppen azt most tudtuk meg, hogy az egész egy írói hiba miatt jött létre.
1317742200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megint sűrű hétnek nézünk elébe, több olyan cím is szerepel a felhozatalban, amivel mindenképpen érdemes lesz futni egy kört. A leginkább várt anyag természetesen nem más, mint a Rage: John Carmack és az id Software vadi új címmel és engine-nel mutatkozik be a héten, mi pedig nem győzünk várni rá.
1317466806

Ingyenes DLC-t kap a Portal 2

A Valve bejelentette, hogy ingyenes bővítést kapnak a Portal 2-tulajok Peer Review néven. Folytatódik a két jóbarát, P-Body és Atlas története a GLaDOS-szal, hiszen új kooperatív lehetőségeket tartalmaz a csomag. Pont ott adnak újabb finomságokat, amiből soha nem elég. Ügyes!
1314784800

Steam - csak a változások kezdete

Habár manapság a Steam az egyik legfejlettebb online játékos szolgáltatás, Gabe Newell szerint a többi cégnek nem másolnia kellene őket, hanem azon gondolkozni, mit hozhat a jövő: a Steam ugyanis jelenlegi formájában szörnyen elavulttá fog válni pár éven belül.