DiRT Showdown

PC, PlayStation 3, Xbox 360

Arcade, Autóverseny, Rally
Kiadó: Codemasters, Fejlesztő: Codemasters
Mindinkább az arcade irányba megy el a DiRT újabb része.
Értékelés: 8.5

Ingyenesen tölthető a DiRT Showdown

Újabb gáláns húzás a Humble Store-tól, ezúttal a DiRT Showdownt tölthetitek le ingyenesen az üzlet jóvoltából. Az ajándék Steam-kulcs bezsákolására szűk két napod van, ne maradj le róla!

Íme, a Games with Gold januári kínálata

A Microsoft már karácsony előtt bejelentette, hogy milyen játékok lesznek ingyenesen elérhetőek az Xbox Live Gold-előfizetői számára januárban. Xbox One-on a Killer Instinct első szezonjára csaphatunk le.

Frissítve: Humble Bundle - Codemasters-játékokkal

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amelyben a Codemasters játékai kapták a főszerepet. Nem meglepő módon leginkább autóversenyből áll a kínálat, de azért akad itt más is.

Újabb jelek az új DiRT-játék létezésére

Szinte már nyílt titok, hogy új DiRT-játék készül a Codemastersnél, de most újabb jelek utalnak a játék létezésére. Bár nemrég még leépítések voltak a cégnél, most új munkatársakat keresnek.
  • Írta: barackostej
  • 10 komment

Leépítések a DiRT fejlesztőinél

Mintegy ötven munkavállalójának mondott fel a Codemasters költségtakarékossági szempontok alapján. Az elbocsátásokat egy bennfentes szellőztette meg - a legnagyobb érvágás a GRID és a DiRT fejlesztőit érte.

DiRT 4-et teasel a Codemasters

Valószínűleg készül a DiRT-sorozat (számozott) negyedik része, a széria hivatalos Twitter-oldala legalábbis elég átlátszóan célozgatott rá. Konkrétumok még nincsenek, de talán már nem kell sokat várni bejelentésre.
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

Humble Weekly Sale - főszerepben a Codemasters

Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, amiben a főszerepet a Codemasters-játékai kapták. Egy dollárért Operation Flashpoint és Overlord jár többek között, hat dollárnál pedig DiRT-játékok is bekerülnek a kalapba.

Ralisabb lesz az új DiRT

A Codemasters ugyan még nem jelentette be a következő DiRT-öt hivatalosan, de jó esély van rá, hogy nemsokára megteszi - legalábbis az utóbbi időben elég sokat célozgatnak rá a britek.

Több ralijátékon is dolgozik a Codemasters?

A Codemasters ugyan még nem jelentett be új ralijátékot hivatalosan, a brit fejlesztőcég a hivatalos Twitter-oldalán már elárulta a rajongók kérdésére, hogy több ilyen anyag is készül nála.

Leépítések várhatók a Codemastersnél

A Codemasters pénteken megerősítette, hogy átszervezésekre készül, amik a digitális fejlesztéssel és kiadói feladatokkal foglalkozó csapatokat érintik főleg. A kiadó szerint az új játékokat nem érinti hátrányosan mindez.

DiRT 4-bejelentés közeleg?

A DiRT-játékok vezető tervezője, Paul Coleman vicces kedvében volt, és két fényképet tett közzé a Twitter-csatornáján, amiken valódi raliautókat láthatunk. Az önfényezés mellett még az is elképzelhető, hogy a DiRT folytatásának nagy leleplezésére készülnek a Codemastersnél.

Holnap jön a DiRT Showdown, itt a launch trailer

Bár többen a DiRT negyedik részét várták a Codemasterstől, ez még nem az lesz: a DiRT Showdown amolyan mellékág, ami még inkább arcade oldalról közelíti meg az autóversenyzést. Az új anyagban még annyi rali sem lesz, mint a korábbiakban, de ettől még lehet jó - kíváncsian várjuk!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több nagy címmel is gazdagodunk a héten, ráadásul ha minden igaz, lehetőségünk is lesz velük játszani, mert az időjárás nem ígér túl sok jót a következő néhány napra. A játékkiadók a legjobb időjósok, érkezik az új Ghost Recon, a legutóbbi DiRT és a Dragon's Dogma is.

DiRT Showdown - kemény verseny, kemény buli

Ha megcsömörlöttél a hardcore DiRT-élménytől, akkor a Showdown pont ellazít a következő "nagy" rész megjelenéséig. Tíz nap van a megjelenésig, a legújabb előzetes pedig biztosít minket arról, hogy nem csak kőkemény versenyek, de kőkemény partik is várnak ránk.

Elérhető a DiRT Showndown demója

Most szólunk, hogy a Codemasters végre kiadta a DiRT mellékágának számító Showdown kipróbálható változatát minden jelentős platformon. Tudjuk, hogy sokan mennyire ódzkodnak tőle - de azért egy kipróbálást megér. Aztán ki tudja - lehet tetszeni fog. A lustáknak egy videónk is van.

Megvan az új DiRT dátuma, átalakul a Codies

Külön divízióvá szervezi a Codemasters a versenyjátékokkal foglalkozó részlegét, egyúttal új platformot is szentel ezeknek a címeknek. A Race Net a jövő hónap elején mutatkozik be, ekkor jelenik meg a DiRT Showdown demója, amit nem sokkal később a teljes verzió követ majd. Új trailerünk is van az anyagból!

Gameplay traileren a DiRT: Showdown

Klasszikus raliélményre számítasz a DiRT-sorozat következő felvonásától? Felejtsd el, a Showdownnak köze sem lesz hozzá, viszont zúzásból és rock & rollból jut majd bőven. Egy szóval nem mondtuk, hogy rossz lenne, a gameplay trailer is bizonyítja, hogy az anyagban van potenciál.

DiRT Showdown - terítéken az ütközések

Az óvatosság nem mindig érdem a videojátékokban, a DiRT Showdownban meg pláne nem. A Codemasters új videójában például a verdák sérülékenységéről lesz szó, lesz olyan játékmód, ahol a roncsderbi kerül középpontba. Lássuk, miként törnek ripityára a négykerekűek!

Először mozgásban a DiRT Showdown

Ha hiányoltad a DiRT 3-ből a masszív show-elemeket, akkor a DiRT Showdownnal duplán jól fogsz járni, elvégre a mellékág az önfeledt száguldozásra épít leginkább. Az első játékmenetet tartalmazó videó az 8-Ball nevezetű módot mutatja be, bármit is jelentsen ez.

Érkezik a DiRT Showdown

Nem hagyja parlagon a Codemasters a DiRT-frencsájzt sem - ám egy újabb sorszámmal ellátott rész helyett ezúttal a showelemekre és az arcade izgalmakra mennek rá. A DiRT Showdown egy mellékágnak ígérkezik, nem a DiRT 4-ről beszélünk. Kapunk roncsderbit és persze elképesztő kunsztokat.