Pillars of Eternity

PC

RPG, Fantasy
Kiadó: Paradox, Fejlesztő: Obsidian Entertainment
Kickstarteren gyűjtött pénzt az Obsidian a legújabb szerepjátékához, mely egyfajta tisztelgés a Planescape: Torment, a Baldur's Gate és az Icewind Dale előtt.
Értékelés: 8.9

Tölthetőek az Epic Games Store heti játékai

Menetrendszerűen befutottak az aktuális heti Epic Games Store-ajándékjátékok. A csomag az ígéreteknek megfelelően a Pillars of Eternity, valamint a Tyranny minden jóval megpakolt változatait tartalmazza ezúttal.

Két remek szerepjátékkal készül az Epic Store

Felfedte a jövőheti ajándékait az Epic Games Store, és úgy tűnik, akkor is is mivel játszanunk, ha nem fizetünk be a Cyberpunk 2077-re. Az Obsidian két remek RPG-jét, a Pillars of Eternityt és a Tyrannyt dobják be a ringbe.

Nem érdemes a Pillars of Eternity III-ra várni

Habár a Pillars of Eternityt hatalmas örömmel fogadta a keményvonalas szerepjátékokra éhes játékostábor, az azt követő Deadfire már nem teljesített valami jól a kasszáknál. Az Obsidiant ez kellően el is tántorította a folytatás ötletétől.

Új szerepjátékhoz toboroz az Obsidian

Nekünk még egy teljes hónapot kell várnunk a The Outer Worlds megjelenésére, de úgy tűnik, hogy az Obsidian Entertainment máris a következő nagy dobásán gondolkozik. Az infók alapján a csapat marad annál, amihez a legjobban ért.
  • Írta: szlav
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kiadós játékdömping továbbra is várat magára, ez a hét is inkább az ínyenceknek szolgál játszanivalóval. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a következő napok játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.

Switchre költözik a Pillars of Eternity

Nintendo Switchre is megjelenik a Pillars of Eternity, ráadásul már nem is kell sokat várnunk a premierre: a hibrid konzolra szánt kiadást még a nyaralásunkra is magunkkal vihetjük majd.

A Microsoft megvette az inXile-t és az Obsidiant is

Hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőjét az Obsidian Entertainmentet, de ami igazán meglepetés, hogy Brian Fargo CRPG-specialista csapata, az inXile is az övé lett.

Úgy tűnik, a Microsoft megveszi az Obsidiant

A Kotaku értesülései szerint a Microsoft közel áll ahhoz, hogy megvásárolja az Obsidian Entertainmentet. Ha minden igaz, már csak az akvizíció véglegesítése van hátra - a felek egyelőre nem kommentálták az értesüléseket.

Nyolc új játékkal bővült az Origin Access

Egyre bővül az EA előfizetéses katalógusa PC-n is. Havi öt dollárért most olyan játékokat is kipróbálhatunk, mint a Mad Max, a Pillars of Eternity: Hero Edition, vagy a Torment: Tides of Numenera.

Obsidian: az új játékban nem lesz mikrotranzakció

Az Obsidian Entertainment munkatársai a Twitteren publikált videós üzenetben erősítették meg, hogy vadonatúj, egyelőre cím nélküli szerepjátékuk teljes mértékben mellőzni fogja a lootboxokat és a mikrotranzakciókat.

Konzolokra is megjelenik a Pillars of Eternity

Az Obsidian Entertainment tájékoztatása szerint a Pillars of Eternity II: Deadfire fejlesztése mellett jutott idejük az első rész konzolos átiratára is. A Complete Edition augusztus végén jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.

Már készül a Pillars of Eternity folytatása

A játék körüli felhajtást látva talán nem meglepő annyira, mindenesetre az Obsidian megerősítette, hogy elkezdődtek a Pillars of Eternity II munkálatai. Valószínűleg az új részre is a Kickstarteren dobhatjuk össze a pénzt.

Pillars of Eternity - elstartolt az új kiegészítő

Egy masszív javítással egyetemben már elérhető a Pillars of Eternity: The White March - Part 2, amely ott folytatja a történetet, ahol a DLC első része abbahagyta. A 3.0-s frissítés emellett egy csomó új funkcióval gazdagítja az RPG-t.

Pillars of Eternity - csúszik az új kiegészítő

A tervezettnél csak valamivel később, február közepén rajtolhat el a Pillars of Eternity: The White March második felvonása. A készítők egy új kedvcsináló mellett jelentették be a megjelenési dátumot.

Januárban folytatódik a Pillars of Eternity DLC-je

A Pillars of Eternity: The White March második része január folyamán lesz elérhető az Obsidian szerint. A kiegészítőben megemelik a szintsapkát, új képességeket szerezhetünk és egy új történetet ismerhetünk meg.

Félmillió kópia kelt el a Pillars of Eternityből

Az Obisidian közösségi finanszírozásból készült régivonalas szerepjátéka újabb mérföldkövet ért el: már világszerte 500 ezer példány kelt el a Pillars of Eternityből. Bár nem tűnik soknak, egy ilyen rétegjátéknak pont megfelelő.

Pillars of Eternity - megjött a The White March

Az idei E3-as PC Gaming Show-n jelentette be az Obsidian, hogy most augusztusban érkezik a Pillars of Eternity Icewind Dale által inspirált havas kiegészítője, a The White March, aminek első része már tölthető.
  • Írta: Shifty
  • 0 komment

GC 2015: Hó végén kiegészül a Pillars of Eternity

Hamarosan megjelenik a Pillars of Eternity havas kiegészítője, a The White March. Az expanzió két részben érkezik, az első fele pedig már ebben hónapban elérhető lesz.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

Pillars of Eternity - ezek az újdonságok jönnek

A The White March expanzió mellett hamarosan élesedik az Pillars of Eternity 2.0-s frissítése, amellyel javul a csapatunk M.I.-je, élesedik a szóló lopakodás képessége, és kapunk indikátorokat a varázslatokhoz.

E3 2015: Kiegészül a Pillars of Eternity

Pillars of Eternity: The White March néven érkezik a Pillars of Eternity kiegészítője, ezt a hajnali PC Gaming Shown jelentette be a játékot fejlesztő Obsidian és az azt kiadó Paradox.