Ratchet & Clank 2016

PlayStation 4

Akció, Platform
Kiadó: Sony Computer Entertainment, Fejlesztő: Insomniac
A 2002-ben megjelent játék remake-je, új szintekkel és fegyverekkel, amely ráadásul szorosan kapcsolódik a mozifilmhez is.
Értékelés: 8.0

Frissítve: Sok PlayStation-exkluzív játék jöhet PC-re

Egy adatbányásznak sikerült megtalálnia a módját, hogy belenézzen a GeForce Now adatbázisába, ami nem meglepő módon elképesztő kincseket rejtett. Rengeteg olyan játék PC-s érkezése lepleződött le, amelyekről még csak nem is tudtunk.

Frissítve: PS5-ös frissítést kap a Ratchet & Clank is

Érdemes lesz újratelepíteni a PS4-es Ratchet & Clanket a Sony legújabb konzolján is, ugyanis az Insomniac Games pár órával ezelőtt közölte a jó hírt, hogy PlayStation 5-ön hamarosan már 60 fps mellett lesz játszható a platformer.

Ingyenes lesz a Ratchet & Clank a jövő hónapban

A Sony visszahozza a Play at Home nevet viselő kezdeményezését, aminek a keretein belül ingyenes játékokkal és más ajándékokkal igyekszik megkönnyíteni a járvány miatt otthonmaradó játékosok dolgát.

Új Ratchet & Clank-animációs film érkezett

Bármiféle előzetes bejelentés nélkül, gyakorlatilag a derült égből érkezett a Ratchet & Clank: Life of Pie. Az abszolút hivatalos, licencelt animációs film a játékoktól teljesen független sztorit mesél el.

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.

Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

Az Xbox Game Passre válaszul tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation Plus Collection szolgáltatását. A PS Plus-előfizetésükkel a PlayStation 5 vásárlói már a konzol megjelenésekor hozzáférhetnek az előző generáció legnagyobb játékaihoz.

Bemutatkozott az Only on PlayStation Collection

Közeledik a generációváltás, a Sony pedig úgy köszöni meg az elmúlt éveket, hogy meghajol a PlayStation 4 legjobb exkluzív címei előtt, és újra kiadja azokat, természetesen pazar, gyűjtőknek szánt változatban.

GC 2019: A Sony felvásárolta az Insomniacot

Úgy tűnik, a Sony is tud stúdiót vásárolni, ha kell: a japán cég bejelentette, hogy felvásárolta a legutóbbi Pókember-játékot is jegyző Insomniacot - a csapat innentől már csak PlayStation-exkluzívokat fejleszt majd.

Íme, a PlayStation Plus márciusi felhozatala

Kifejezetten erős hónapnak örülhetnek a PlayStation Plus-előfizetők, elvégre a Bloodborne-t és az új generációs Ratchet & Clanket is megkapják márciusban. Viszont kaptunk egy rossz hírt is a szolgáltatás kapcsán.

Brit toplista: brutálisan nyitott az Uncharted 4

Az Egyesült királyságban az Uncharted 4: A Thief's End landolt a dobogó legfelső fokán, az első heti eladások 66 százalékkal múlták felül a harmadik rész teljesítményét. A legnagyobb vesztes a Battleborn lett.

Amerikai toplista: nyerő volt a Dark Souls III

Megérkezett az NPD Group jelentése az USA játékpiacának áprilisi teljesítményéről. A legkelendőbb konzolnak ismét a PlayStation 4 bizonyult, míg a játékot terén a Dark Souls III vitte a prímet.

Brit toplista: egy év után ismét trónon a Take-Two

Úgy tűnik, a Gearbox nem követett el egy újabb Aliens-fiaskót, a Battlebornnal sikerült kiköszörülnie a csapat hírnevén esett csorbát. Legújabb játékuk azonnal az élen nyitott a brit játékeladási toplistán.

Brit toplista: őrzi vezető helyét a Ratchet & Clank

Amíg a Ratchet & Clank-mozifilm csúfosan leszerepelt, addig az újrahangolt első rész remekül teljesít a szigetországban, így sikeresen megőrizte vezető helyét. Mögötte a Black Ops 3 és a Dark Souls 3 végzett.

Jól fogy a Ratchet & Clank

A heti brit toplistából már megtudtuk, hogy sokan voltak kíváncsiak a Ratchet & Clankre, most azonban a fejlesztők is csepegtettek némi információt a játék eladásairól.
  • Írta: barackostej
  • 17 komment

Brit toplista: az élen nyitott a Ratchet & Clank

Remek rajtot vett a Ratchet & Clank felújított, bővített változata. A sorozat történetében ugyanis ez az első rész, ami képes volt meghódítani a pódium tetejét. A duó ráadásul nem más címet győzött le, mint a Dark Souls III.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. A legfrissebb listánk sem rövid, jóllehet elő kell rántani egy nagyítót a fiókból, hogy megtaláljuk rajta az izgalmasabb címeket. Ilyen lesz a két nap múlva érkező Ratchet & Clank is!

20 percen át mozog a Ratchet & Clank

Több mint negyedórás játékmenet-videót tett közzé a Sony a Ratchet & Clankből. Ha játszottál az eredeti PS2-es játékkal, akkor biztosan látni fogsz egy-két ismerős jelenetet.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

Egy új jelenet a Ratchet & Clank-moziból

A hónap végén debütál a mozikban a Ratchet & Clank-mozifilm, most pedig azt a jelenetet nézhetjük meg az Insomniac jóvoltából, amelyben a két hős elsőként találkozik egymással. Ez egy csodálatos barátság kezdete.

Elkészült a Ratchet & Clank

Csodálatos hónap vár a Ratchet & Clank-rajongókra, elvégre mozikba kerül a várva-várt filmadaptáció, és a rebootolt játék is megjelenik. Ez gyakorlatilag biztos, a készítők már bejelentették, hogy befejezték a munkálatokat.

Sztoritraileren a Ratchet & Clank

Áprilisban jelenik meg a rebootolt Ratchet & Clank, mely a PS2-es éra egyik meghatározó címe volt. A játék mellett egész estés mozifilm is érkezik, a történet pedig azt fogja többek között kiegészíteni.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment