Nintendo Switch Nintendo

Hibrid konzol a Nintendotól.
1635967819

HWSW: Óriásit inflálódott egy év alatt a Black Friday

A fogyasztói társadalom ünnepnapjának közeledtével ismét akciókra lehet számítani többek közt a magyar e-kereskedők körében is, ám az idei Black Friday-akciók még akkorát sem fognak szólni, mint a tavalyiak.
1635876000

Lassul a Nintendo Switchek gyártása

A globális alkatrészhiány ismét utolérte a Nintendo Switchet. A kiotóiak nagy reményekkel vágtak neki az idei évnek a tavalyi billegés után, de mégis kénytelenek visszafogni a gyártást. Az eredeti tervek 80 százalékát tudják csak tartani.
1635769980

Nem tetszik a játékosoknak a bővített Switch Online

A múlt héten elrajtolt a Nintendo Switch Online-előfizetés bővített változata, azonban a játékosok nincsenek elragadtatva a szolgáltatástól, ami meg is látszik az újdonságokat taglaló trailer értékelésén.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1634720400

Amerikai toplista: megtorpant a Switch menetelése

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette a szeptemberi jelentését, amely több érdekességgel is szolgált. A legfontosabb fejlemény: a PlayStation 5 véget vetett a Nintendo Switch menetelésének.
1634317200

Ekkor startol a kibővített Nintendo Switch Online

A Nintendo egy kibővített szolgáltatást tervez indítani az eddig is működő Nintendo Switch Online mellé, amely többek között még több klasszikus játékhoz ad hozzáférést. Most kiderült, milyen árazást álmodtak meg a cégnél.
1633935600

Nintendo: velünk maradnak a driftelő Joy-Conok

Régi, a Nintendo által is ismert és garanciálisan javított probléma, hogy a Switch kontrollerei "driftelnek", a kiotóiak pedig a minap lényegében elismerték: habár folyamatosan dolgoznak rajta, teljes mértékben nem tudják felszámolni a hibát.
1633719600

Boltokban a Nintendo Switch OLED-modellje

Egy konzolpremier is jutott mára, boltokba került ugyanis a Nintendo Switch ráncfelvarráson átesett kiadása, az egyszerűen csak OLED-modellnek nevezett masina. Az már más kérdés, hogy nem egyszerű beszerezni.
1633338000

DLSS-szerű eljárást szabadalmaztatott a Nintendo

Egy, a DLSS-hez hasonló funkcionalitással bíró technológia kapcsán nyújtott be szabadalmakat a Nintendo. Habár ezek nem minden esetben fordulnak termőre, létjogosultsága mindenképp lenne a platformon egy ilyen megoldásnak.
1633082400

Megint a Switch Próról pletykálnak, a Nintendo cáfol

Alaposan meglepte a Nintendo a közvéleményt, amikor bemutatta az OLED-kijelzővel szerelt Switch-modellt, az ugyanis a korábbi pletykák ellenére egyáltalán nem erősebb az alapgépnél. Pedig a sajtó szerint a Switch Pro igenis létezik.