Nintendo Switch Nintendo

Hibrid konzol a Nintendotól.
1606813200

Frissültek az Xbox-konzolok és a Switch is

Megérkezett a legújabb rendszerfrissítés az Xbox One-ra és az Xbox Series X/S-re, valamint a Nintendo Switch is megkapta a maga 11.0.0-s update-jét pár órával ezelőtt, ami többek között megkönnyíti a screenshotjaink megosztását.
1604653200

Nintendo Switch - közel a 70 millió

Remekül sikerült a Nintendo elmúlt féléve a cég legfrissebb pénzügyi jelentése alapján. A Switch eladásai szárnyaltak, a cég most ötmillióval több eladott konzolra számít az üzleti év végéig, mint korábban.
1602669600

Elemzők szerint tarolni fog a Switch karácsonykor

Generációváltás ide vagy oda, az amerikai játékpiacot monitorozó NPD Group elemzői úgy vélik, így is a Nintendo Switch lehet a legkeresettebb konzol az ünnepi szezonban. Ennek persze prózai oka van.
1600365600

Itt nézheted vissza a mai Nintendo Direct Minit

Ezúttal egy több mint negyedórás Nintendo Direct Mini-streammel jelentkeztek a japánok, amelyben helyet kapott egy-két nagyobb bejelentés is - többek között megtudtuk, hogy rögtön két Monster Hunter-játék is készül Switchre.
1599638400

A Nintendo tovább pörgeti a konzolgyártást

A Nintendo a koronavírusnak hála botladozott az év elején, azóta azonban rendesen belehúzott. A játékai hatalmas népszerűségnek örvendenek, és a Bloomberg legfrissebb jelentése alapján egyre csak fokozza a Switchek gyártását is.
1598425200

Jövőre jöhet az erősebb Switch-modell

A héten két különböző forrásból is arról lehetett hallani, hogy jövőre kerül boltokba a Nintendo Switch sokat pletykált erősebb kiadása. A kiotói konzolgyártó állítólag a 4K felbontásra gyúr az új modellel.
1596708000

Kasszát robbantott az Animal Crossing

A Nintendo is erősen zárta az idei első üzleti negyedévét. A Switch hardveres eladásai továbbra is jól teljesítenek, igazán nagyot azonban szoftveres téren szakítottak, hála az új Animal Crossingnak.
1594216800

Donkey Kong Countryval erősít a Switch Online

Minden idők egyik legjobb platformer játékával, a Donkey Kong Countryval bővíti a retrokínálatát a Nintendo Switch Online. Amennyiben esetleg kimaradt volna a SNES-klasszikus, keresve sem találnátok jobb alkalmat a pótlására.
1593536400

A Nintendo még nem váltana a Switchről

Ahogy szépen lassan közeledik az idei ünnepi szezon, egyre inkább minden a generációváltásról szól a Microsoft és a Sony háza tájékán - na, de mi a helyzet ezzel kapcsolatban a Nintendónál?
1592051400

Amerikai toplista: erős lett a május a járvány miatt

Hiába voltunk híján nagy megjelenéseknek, és hiába tapossuk az aktuális konzolgeneráció utolsó hónapjait, rendkívül erősen sikerült az amerikai játékpiac májusa az NPD Group jelentése szerint.