Nintendo Switch Nintendo

Hibrid konzol a Nintendotól.
1591711620

300 ezer érintett a Nintendo adatvédelmi fiaskójában

A Nintendo közzétett egy friss helyzetjelentést, amely alapján sokkal több embert érintett az áprilisi, Nintendo Network ID-hez köthető adatvédelmi fiaskója, mint amiről eredetileg hallottunk.
1590307200

Amerikai toplista: erős áprilist hozott a járvány

Habár a kifutó konzolgeneráció miatt nem kellett volna így lennie, a koronavírus-járvány révén rekorderős áprilist zárt az amerikai játékpiac az NPD Group jelentése szerint. Látványosan húztak a hardvereladások is.
1589032800

Nintendo Switch - a nyárra helyreállhat a rend

Nem volt egyszerű dolga az utóbbi időben annak, aki Nintendo Swtichre pályázott: a koronavírus-járvány és az új Animal Crossing együtt megtették a hatásukat, és világszerte hiánycikké vált a konzol. A Nintendo szerint nyárra helyreállhat a rend.
1588860000

55 millió darabot adtak el eddig a Switchből

A Nintendo is megtartotta a pénzügyi helyzetjelentését, a kiotóiak kifejezetten erős számokkal szolgálhattak a befektetőiknek és az érdeklődőknek. A Switchből például mostanra több mint 55 millió darab talált gazdára.
1588428000

Switch Online - hét nap próba mindenkinek

A Nintendo is készült egy kis meglepetéssel a játékosok számára, a kiotóiak ugyanis hét nap erejéig ingyenes hozzáférést biztosítanak a Nintendo Switch Online-hoz. A lehetőséggel mindenki élhet, akinek nincs aktív előfizetése a szolgáltatásra.
1587753600

Amerika toplista: mindent vitt a Nintendo

Az Egyesült Államokban is felpörgette a játék- és konzoleladásokat a koronavírus-járvány: az NPD Group jelentése szerint az amerikai játékpiac forgalma több mint harmadával nőtt éves szinten.
1587736800

Óriási adatvédelmi fiaskóba szaladt bele a Nintendo

Nem elég, hogy meg kell oldania valahogy a Switch utánpótlását, még egy adatvédelmi botrányba is sikerült beleszaladnia a Nintendónak. A cég durván 160 ezer felhasználójának a fiókját törhették fel az elmúlt hetekben.
1587463200

A Nintendo belehúz a Switchek gyártásába

A Nintendo Switchre rájárt a rúd az év első hónapjaiban: megnőtt iránta a kereslet, ám ugyanekkor az ázsiai gyártás összeomlott a koronavírus miatt. A gyárak azonban már újranyitottak, így a japánok szeretnék felturbózni a legyártott konzolok számát.
1586854800

Hasznos frissítést kapott a Nintendo Switch

A Nintendo derült égből dobta ránk a Switch 10.0.0-s frissítését, ami egy csokornyi hasznos funkciót tartalmaz. Köztük talán a legfontosabb, hogy mostantól személyre szabhatjuk az irányítónk gombkiosztását.
1586584800

Világszerte hiánycikk a Switch a koronavírus miatt

Február közepén már érkeztek hírek arra vonatkozóan, hogy Nintendo Switch-hiányt okozhat a koronavírus-járvány, ez pedig mostanra érett be: a standard konzolt szinte lehetetlen beszerezni, a vásárlóknak be kell érniük a Lite-modellel.