Death Stranding PS4

Bemutatkozott Kojima legújabb játéka.
1621094400

Számos PlayStation-játék tarthat még PC-re

Úgy tűnik, hogy még közel sem ért véget a korábbi PlayStation-exkluzívok PC-re való migrációja. A Sony létrehozta Steamen a PlayStation Studios profilját, amely az eddig ismert PC-s játékok mellett számos rejtett címet is tartogat.
1617865200

PC-n is nagyot futott a Death Stranding

Bármennyire is megosztó legyen, a Death Stranding számszerűsített sikereivel nehéz vitába szállni. Az egykori PlayStation-exkluzív futárszimulátor PC-s változata 23 millió eurót hozott a konyhára fél év alatt.
1608217200

Cyberpunk-tartalmak érkeztek a Death Strandingbe

Ingyenes frissítést kapott a Death Stranding PC-s verziója a Cyberpunk 2077 megjelenése apropóján. A kiegészítő a kozmetikai finomságok mellett egy spéci motort, extra küldetéseket és egy vadonatúj mechanikát is hozott magával.
1606320000

A The Last of Us II volt a Golden Joystick sztárja

Tegnap este került megrendezésre az idei Golden Joystick díjátadó, ahol öt kategóriában is győzött a The Last of Us: Part II, míg a Naughty Dog az év stúdiójának járó díjat vihette haza.
1603371600

Készül Hideo Kojima következő játéka

Eddig is sejthettük, hogy Kojimáék nem csak malmozással töltötték a Death Stranding megjelenése óta eltelt egy évet, a japán videojátéktervező azonban végre hivatalosan is bejelentette: készülőben van a következő projekt.
1599238800

Sok játékos ért a The Last of Us: Part II végére

Bármennyire is hangzik furcsán a cím, a szomorú igazság az, hogy általában csak kevés játékos oldja fel a játékok befejezésért járó achievementet/trófeát, különösképp, ha egy játék olyan hosszú és megosztó, mint Ellie kalandja.
1598767200

Még több exkluzív játékát hozná el PC-re a Sony

Nem túlzás azt állítani, hogy az idei évben rekord mennyiségű PlayStation-exkluzív játék látogatott el PC-re, és nagyon úgy tűnik, hogy a Sony megtartja ezt a jó szokását a jövőben is.
1594706400

Befutott a Death Stranding PC-s launch trailere is

Kisebb csúszás után a mai nap folyamán landol PC-n is Kojima legutóbbi (és egyben legmegosztóbb) játéka, a Death Stranding. Sam Porter kalandja így megkapta az utolsó kedvcsinálóját, amiben megvillantja a PC-s port újdonságait.
1594634400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a július közepét a kiadók és fejlesztőcsapatok, minden platformon találunk majd magunknak valami érdekességet, ha épp nem valamelyik strandon süttetjük magunkat rozéra.
1591885800

Death Stranding - itt a hivatalos gépigény

A nyáron PC-re is ellátogató Death Stranding megkapta a hivatalos gépigényét, amely - ha beérjük a PS4-es verziónál kicsit rondább látvánnyal - határozottan barátira sikerült. Természetesen az erősebb konfigokból is profitál majd a játék.