WWE 2K18

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: 2K Sports, Fejlesztő: Visual Concepts
Seth Rollinsszal a fedélzeten hódít a 2017-es WWE. Be like no one!
Értékelés: 7.5

Tetoválások miatt megy bíróságra a Take-Two

Egy tetoválóművész beperelte a Take-Two Interactive-ot és a WWE-t, amiért azok az engedélye nélkül tüntették fel a közös játékaikban a Randy Orton karján látható tetoválásokat.

Közel 100 millió példánynál jár a Grand Theft Auto V

A Take-Two is közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, amelyből kiderült, hogy a Grand Theft Auto V-ből közel 100 millió példány szállítottak le a boltoknak.

95 millió példánynál jár a Grand Theft Auto V

A Take-Two is közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését. Az eladások némileg visszaestek, nyilván a Red Dead Redemption 2 sikerére vár a cég. A GTA V azonban továbbra is szárnyal.

90 millió példánynál jár a GTA V

A Take-Two is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését. Nagy meglepetéseket nem okozott a cég, főleg a sportjátékok és a GTA V hajtották a kiadó számait. Utóbbi 90 millió leszállított példánynál jár.

Amerikai toplista: októberben is a Switch győzött

Újabb remek hónapot zárt a Nintendo az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint. A kiotóiak szállították a két legkeresettebb konzolt októberben, és a Super Mario Odyssey is remek rajtot vett.

Már 85 millió leszállított példánynál jár a GTA V

A Take-Two következik a pénzügyi jelentések sorában. A Grand Theft Auto V a maga 85 millió példányával új rekordot állított fel: minden idők legkelendőbb videojátéka lett az USA-ban, maga mögé utasítva a Wii Sportsot is.

Brit toplista: élre tört a Gran Turismo Sport

Egészen nagy változások történtek a brit játékeladási toplistán az elmúlt héten. Kezdjük rögtön a legfontosabbal, miután a Gran Turismo Sport átvette a vezetést. Kérdés, hogy meddig tartja meg azt?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár megkéstünk vele egy kicsit, természetesen nem felejtettük el a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összegző listánkat! Ezúttal is sűrű napoknak nézünk elébe, még egy coloradói kisvárosba is ellátogatunk...

Megérkezett a WWE 2K18 launch trailere

Pankrációrajongók, figyelem! Az éves videojáték-adagotok készen áll a jövő heti premierre, és ennek örömére már az utolsó előzetest is megnézhetitek! A készítők szerint ez lesz a "legrealisztikusabb WWE-játék", ami valaha készült.

WWE 2K18 - a dicsőséghez vezető út

A hamarosan boltokba kerülő pankrátorjáték, a WWE 2K18 egy új játékmódot is tartalmazni fog, melyhez a fejlesztők trailert is készítettek. Az online mókára kihegyezett Road to Glory igen élvezetesnek tűnik első ránézésre.

WWE 2K18 - a PC-s változat is októberben jön

Eddig csak lógott a levegőben, de most már hivatalos, hogy a WWE 2K-sorozat történetében először együtt érkezik a konzolos és a PC-s változat. Mindez azt jelenti, hogy a főbb platformokra október közepén debütál a játék.
  • Írta: Shifty
  • 0 komment

WWE 2K18 - itt az első gameplay trailer

A 2K Sports végre teljes valójában is bemutatta a WWE 2K18-at. Ugyan korábban már láthattunk gameplay jeleneteket egy-egy pankrátorról, az igazi mérkőzésekbe csak most nézhetünk bele. Hány ismerős arcot fedezel fel?
  • Írta: zoenn
  • 3 komment

A WWE 2K18 is jön Nintendo Switch-re

Öt év elteltével a népszerű pankrációs játék visszatér a Nintendo platformjára. A 2K Sports bejelentette, hogy a WWE 2K18 is tiszteletét teszi a hibridkonzolon, de elképzelhető, hogy nem egyszerre jön a többi verzióval.

Seth Rollins a WWE 2K18 arca

Seth Rollins feszít majd az idei WWE-játék dobozán, amit egyelőre kizárólag PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelentettek be. A virtuális pankrációra októberben fizethetünk be, három különböző kiadás közül választhatunk.