Starfield PC, Xbox

Huszonöt évet vártunk rá, de végre ismét vadonatúj IP-vel állt elő a Bethesda.
1638295200

Starfield - újabb fejlesztői napló érkezett

Todd Howard összeült a Starfield vezető fejlesztőivel, hogy a csillagok közé tekintve meséljen egy keveset arról, hogy mi inspirálta a Starfield fejlesztését. A fejlesztői videónaplóban elcsíphettek néhány új látnivalót is.
1634748064

Starfield - ismerd meg a lakott csillagrendszereket!

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a Bethesda grandiózus űrszerepjátéka, a Starfield. Habár rengeteg ismeretlen vár majd ránk a végtelen sötétben, ezúttal az emberi telepesek által lakott rendszereket ismerhetjük meg közelebbről.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1623604666

E3 2021: Jövő ősszel érkezik a Starfield

Todd Howard nyitotta az Xbox & Bethesda Games Showcase-t, mégpedig egy igazi nagyágyúval. Látványos CG-előzetessel jelentkezett a Starfield, és kaptunk egy megjelenési dátumot is. Készüljetek, jövő novemberben elhagyjuk az atmoszférát!
1623603600

E3 2021: Nézd vissza az Xbox Showcase műsorát!

Hamarosan kezdődik az idei E3 egyik legizgalmasabb közvetítése, az Xbox & Bethesda Games Showcase. Tartsatok velünk és nézzük együtt élőben a bejelentéseket - akad majd belőlük jónéhány!
1621087200

Kiszivárgott képeken a Starfield

Habár az érdemi látnivalókra valószínűleg várnunk kell legalább az E3-ig, néhány kiszivárgott kép és egy-két fenntartásokkal kezelendő pletyka így is érkezett a Starfield irányából.
1605963600

Bethesda - az Xbox elsődleges, de nem kizárólagos

Mióta a Microsoft felvásárolta a Bethesdát, azóta vissza-visszatérő kérdés, hogy vajon kisajátítja-e a megszerzett címeket a saját platformjai kedvéért. Ezúttal az Xbox pénzügyi igazgatója fejtette ki az álláspontjukat.
1603000800

Phil Spencer: könnyen megtérül a Bethesda-deal

Bátor kinyilatkoztatást tett a Microsoft videojátékos divíziójának első embere. Phil Spencer szerint a Bethesda 7,5 milliárd dolláros akvizíciója még akkor is visszahozná az árát, ha platformexkluzívvá válnának az érintett játékok.
1600704000

Új motoron fut a Starfield és a The Elder Scrolls VI

A Microsoft nagy bevásárlását követően felszólalt Todd Howard is. A Bethesda Game Studios arca említést tett a fejlesztőcsapat két legújabb szerepjátékáról is, így megtudhattuk: komoly technológiai ugrásra számíthatunk majd.
1600696800

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.