TGA 2015: Itt nézd vissza a díjátadót!

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha éjjeli bagoly vagy, ne menj messzire, elvégre hajnali 3-kor kezdődik az idei The Game Awards, amit élőben nézhettek nálunk. Az már biztos, hogy Geoff Keighley csapata tíz világpremierrel készül a díjak átadásán kívül.

Péntek hajnalban kezdődik az idei The Game Awards, ahol az év legjobb videojátékait díjazzák a szakma prominens személyei, de a mezei nézőknek is tartogat érdekességeket a show, elvégre egy sor játékbemutatónak is örülhetünk.

Szám szerint 10 világpremierre számíthatunk. Lesz itt Far Cry Primal és Quantum Break gameplay, talán szó esik az Oculus Rift startjáról is, de esélyes, hogy leleplezik az új Shaq Fu-játékot is.

Keifer Sutherland és Mark Hamill is megtiszteli a rendezvényt, bár azt még nem tudni, hogy milyen minőségben. A várható programokról itt tudakozódhatsz.

A díjátadót élőben követheted nálunk az alábbi beágyazott streamen keresztül, de ha nem tudod megvárni a showt, akkor se csüggedj, reggel minden bejelentést külön feldolgozunk majd.

Kezdés: magyar idő szerint 2:30-kor!


Alternatív link: Twitch.

Update! Frissítettük a hírt a díjátadó felvételével.

5.
5.
supernovalacus
Ez gáz volt.... Látszik a játékok felhozatalán is na és a zene. :(
4.
4.
piskóta
Na, ez is meg volt. Inkább aludtam volna. A CD Project Red-nek meg gratulálok, megérdemelték a díjat, csakúgy mint az Ori and the blind forest.
3.
3.
RangerFox
Simán fent maradnék, mert holnap nincs suli, de hullafáradt vagyok, szóval kihagyom inkább :D
1.
1.
PaprikaJancsi
Úgy fent lennék, de sajnos holnap iskola :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...