Brit toplista: nagyot futott a Resident Evil 2

  • Írta: szlav
  • 2019. január 28.
  • Toplista
Link másolása
Bárcsak minden remake ilyen nagyszerű lenne! A játékosok meghálálták a Capcom odafigyelését, a Resident Evil 2 így a brit üzletek legnépszerűbb videojátéka lett a megjelenése első hetében.

Nem csak Steamen lett népszerű a Resident Evil 2 - a digitális változat mellett a dobozos kiadás is remekül teljesített a premiert követő héten. Olyannyira remekül, hogy a heti brit toplista első helyét is elvitte. A szigetországban a Capcom legutóbb a Resident Evil 7-tel nyitott hasonlóan erősen - a belsőnézetes horrorjáték 18 százalékkal volt népszerűbb, mint az 1998-as klasszikus remake-je. A Resident Evil 2 egyébként a Sony konzolján volt a legkelendőbb - a PS4-es eladások az összes elkelt példány 74 százalékát teszik ki.

Az előző hét sztárjai ezúttal lecsúsztak a dobogóról. A 44 százalékos esést követően a Switchre érkezett New Super Mario Bros. U Deluxe ezen a héten már csak a negyedik helyen végzett, a múltheti ezüstérmes Ace Combat 7 pedig a hatodik pozícióban zárta a hetet.

1. Resident Evil 2
2. Red Dead Redemption 2
3. Call of Duty: Black Ops 4
4. New Super Mario Bros. U Deluxe
5. FIFA 19
6. Ace Combat 7: Skies Unknown
7. Super Smash Bros. Ultimate
8. Mario Kart 8 Deluxe
9. Grand Theft Auto V
10. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

7.
7.
azureknight0715
2x 6-8 óra illetve ha mindent látni akarsz akkor számolj még 2x 6-8 órával. Egy karakternek van a, b vonala, viszont szerintem annyira nem fog eltérni a 2. A vonal második végigjátszásra mint egy b vonal. Emelett ott a 4th survivor mod ami jó nehéz. Illetve van egy tofu is. Ajánlom mindenkinek a 2. Végigjátszást hardcoren. Vért izzadsz tőle de imádni fogod a nagy kihívás :D mellesleg lesz majd egy dlc is ami lényegében egy ujabb mod lesz ami valószínüleg olyan lesz mint régen az időre minnél több ellenséget megölni pontokért cuc. Ma nekikezdek claire a-nak főleg hogy megkaptam neki a classik ruházatot :) ezt most nornálon kicsit elfogok szorakozni a zsarnokkal, mível van egy olyan kihívás hogy ereszkedjen térdre elöttem :)
6.
6.
shatterhand
Kíváncsi vagyok hanyan fogjak arulni 1-2héten belul. Csak mert mkndenki vegigrohan, irja mar az idoeredmenyt mintha verseny lenne. Most jon a gyors gyűjtögetés,trofeazas, azt rladni mert jön a következő jatek es minek tartogassa.
Nemhogy élveznék meg megbecsülnék azt eltennék későbbre.
3.
3.
Gykrizsi
Zseniális játék, nagyon megérdemli. Hétvégén szinte le se bírtam tenni, Leon A és Claire B végig is lett tolva. Most jöhet fordítva, és a Bonus tartalmak :)
2.
2.
guba800
Nem meglepő.nagyon komoly lett.
1.
1.
Sznfctm
Hát nemtom srácok, a single player halott, és a mobil játékokra meg az online service-re kell gyúrni, megkérdezhetitek az EAt meg az Activisiont is, ők meg aztán tudják, hogy kell igényes, kreatív játékokat csinálni... oh wait.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...